Bilenler cevaplayabilir mi??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yeter Sevda tarafından oluşturulan Bilenler cevaplayabilir mi?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,273 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bilenler cevaplayabilir mi??
Konbuyu başlatan Yeter Sevda
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yeter Sevda

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben 35+6 haftalık hamileyim ve tansiyonum yüksek olduğu için geçen cuma hastanede yattım 3 gün doktor çıkardı sonra ve bana bu cuma kontrole gel tekrar dedi karar vereceğiz ozaman bebeğin kilosu 2580 di şimdi kaç bilmiyorum cuma günü gittiğimde öğrenicem bu 36 yada 37 haftada doğan bebek sizce kuveze girermi yada bu haftalarda doğum yapıp herhangi bir sıkıntınız oldumu uzun oldu biraz birde dua edin sağ salim sağlıkla kucağıma alayım 🤲🤲
Ciğer geliştirici iğneleri vurduysa doktorun cnm kilodan yana küveze girmez benim ikizlerim 34.haftada doğdular doktorum erken doğum riskini bildiği için ciğer geliştirici iğneleri yapmıştı ve kiloları 2.500 üstü olduğu için küveze de girmediler çok şükür sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ınşaallah canım 🤲😊

Yeter Sevda

Kayıtlı Üye
rank
Solunum sıkıntısı olmazsa almazlar canım benim iki çocuk da 36+5 de doğdu küveze girmedi
İnşallah canım 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aminnnnnnn inanıyorum ben sen 1.2 hafta sonra bebeğimle ilgili güzel şeyler haberler verceksin kuzum
İnşallah canım 🤲

Aminnnnnnn inanıyorum ben sen 1.2 hafta sonra bebeğimle ilgili güzel şeyler haberler verceksin kuzum
İnşallah canım 🤲
Cnm ciger geliştirici vuruldun mu şu an bebeklerde küvez için emme refleksi ve cigerlere bakılıyor kilosunu kafana takma 🤲sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
Evet canım iki doz yaptı doktor

Ciğer geliştirici iğneleri vurduysa doktorun cnm kilodan yana küveze girmez benim ikizlerim 34.haftada doğdular doktorum erken doğum riskini bildiği için ciğer geliştirici iğneleri yapmıştı ve kiloları 2.500 üstü olduğu için küveze de girmediler çok şükür sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ınşaallah canım 🤲😊
Yaptı canım doktor iki doz inşallah benimkide girmez sağ salim doğar 🤲

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Ben 35+6 haftalık hamileyim ve tansiyonum yüksek olduğu için geçen cuma hastanede yattım 3 gün doktor çıkardı sonra ve bana bu cuma kontrole gel tekrar dedi karar vereceğiz ozaman bebeğin kilosu 2580 di şimdi kaç bilmiyorum cuma günü gittiğimde öğrenicem bu 36 yada 37 haftada doğan bebek sizce kuveze girermi yada bu haftalarda doğum yapıp herhangi bir sıkıntınız oldumu uzun oldu biraz birde dua edin sağ salim sağlıkla kucağıma alayım 🤲🤲
İc organlar ve beyni gelişmişse girmez kuzum inşaallah sağlıkla kucağına alırsın kuzum

Ecrin Su prensesim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım çok geçmiş olsun ben iki sene önce yüksek tansiyondan dolayı hastanede yatıyordum tansiyonum çok yükseldi 18 12 ile apar topar ameliyata alındım 35 haftalık erken doğum yaptım 6 gün kuvezde kaldı solunum sıkıntısı yuzunden 2500 kilo doğdu inşallah bi sıkıntı yaşamadan sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini çok dikat et tansiyonuna doktor beş dk içinde bebeği almasak bebeği kaybe dicez dedi birden yükseldi o yüzden çok dikkatli ol

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım 🤲

İnşallah canım 🤲

İnşallah canım 🤲

Evet canım iki doz yaptı doktor

Yaptı canım doktor iki doz inşallah benimkide girmez sağ salim doğar 🤲
Bende iki doz olmuştum korkma Allah'ın izniyle girmez sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ınşaallah canım benim kendine stress yapma bu zamanlarin tadını çıkar

Yeter Sevda

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım çok geçmiş olsun ben iki sene önce yüksek tansiyondan dolayı hastanede yatıyordum tansiyonum çok yükseldi 18 12 ile apar topar ameliyata alındım 35 haftalık erken doğum yaptım 6 gün kuvezde kaldı solunum sıkıntısı yuzunden 2500 kilo doğdu inşallah bi sıkıntı yaşamadan sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini çok dikat et tansiyonuna doktor beş dk içinde bebeği almasak bebeği kaybe dicez dedi birden yükseldi o yüzden çok dikkatli

Merhaba canım çok geçmiş olsun ben iki sene önce yüksek tansiyondan dolayı hastanede yatıyordum tansiyonum çok yükseldi 18 12 ile apar topar ameliyata alındım 35 haftalık erken doğum yaptım 6 gün kuvezde kaldı solunum sıkıntısı yuzunden 2500 kilo doğdu inşallah bi sıkıntı yaşamadan sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini çok dikat et tansiyonuna doktor beş dk içinde bebeği almasak bebeği kaybe dicez dedi birden yükseldi o yüzden çok dikkatli ol
Benim tansiyonumda ölçüyorum 14/8 13/7 çıkıyor dikkat ediyorum ama inşallah birşey olmaz sizede çok geçmiş olsun çok sevindim yavrunu sağ salim kucağına almana rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah 🤲

Bende iki doz olmuştum korkma Allah'ın izniyle girmez sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ınşaallah canım benim kendine stress yapma bu zamanlarin tadını çıkar
İnşallah canım işte elimde değil stres yapmamak çok korkuyorum birşey olacak diye 😔

İnşallah canım işte elimde değil stres yapmamak çok korkuyorum birşey olacak diye 😔

Grsl

Kayıtlı Üye
rank
Canim kafana takma hafta olarak iyi. 40. Haftada dogupda kuveze giren bebeklerde var. 35. De girmeyende

Allah yardımcın olsun canım inşallah sorunsuz dertsiz kavuşursun yavruna benim eltim 36 haftalık doğurdu ciğerleri gelişmedi diye küveze aldılar ama herkesde bir olmaz tabi

...

Moderator
Mod
rank
Tansiyonunu sürekli ölç canım.Ben hep öyle yaptım.Tuzsuz yedim.suyumu hep limolu içtim.Günde bir limonu geçmeyecek şekile.Sağlıkla kucağına al inşaAllah kuzum.

Tüm sayfalar yüklendi.