Bilenler cevaplayabilir mi??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yeter Sevda tarafından oluşturulan Bilenler cevaplayabilir mi?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,273 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bilenler cevaplayabilir mi??
Konbuyu başlatan Yeter Sevda
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yeter Sevda

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar gittim bugün doktora bir sorun yok dedi şimdilik salı günü gel gün verecem dedi doğum için merak edersiniz diye yazmak istedim rabbim razı olsun sizlerden de inşallah sağ salim alırım yavrumu kucağıma 🤲😘
Canım benim çok sevindim.☺️Hadi gözün aydın.Haber verdiğin için sağol.Vaktinde sağlıkla al kucağına yavrunu inşaAllah canım😘😘😘

Gulcan Abdullah

Kayıtlı Üye
rank
Ben 35+6 haftalık hamileyim ve tansiyonum yüksek olduğu için geçen cuma hastanede yattım 3 gün doktor çıkardı sonra ve bana bu cuma kontrole gel tekrar dedi karar vereceğiz ozaman bebeğin kilosu 2580 di şimdi kaç bilmiyorum cuma günü gittiğimde öğrenicem bu 36 yada 37 haftada doğan bebek sizce kuveze girermi yada bu haftalarda doğum yapıp herhangi bir sıkıntınız oldumu uzun oldu biraz birde dua edin sağ salim sağlıkla kucağıma alayım 🤲🤲
Allah yardimcin olsun hepimiz duaciniz inşAllah her şey çokk güzel olacak🙏

Zeynep0147

Kayıtlı Üye
rank
Ben 35+6 haftalık hamileyim ve tansiyonum yüksek olduğu için geçen cuma hastanede yattım 3 gün doktor çıkardı sonra ve bana bu cuma kontrole gel tekrar dedi karar vereceğiz ozaman bebeğin kilosu 2580 di şimdi kaç bilmiyorum cuma günü gittiğimde öğrenicem bu 36 yada 37 haftada doğan bebek sizce kuveze girermi yada bu haftalarda doğum yapıp herhangi bir sıkıntınız oldumu uzun oldu biraz birde dua edin sağ salim sağlıkla kucağıma alayım 🤲🤲
Herhangi bir sıkıntısı yoksa alınmaz erken değil çünkü sen Allaha tevekkül et iyi düşün iyi olur inşaAllah

Biranne

Kayıtlı Üye
rank
Aynı durum bndede mevcut canım bende 35+6 haftalığım bu gün yine tansiyonum yükseldi baş dönmesi kusma beraberinde bmde haftaya gideceğim kontrole o zaman belli olacak. Allah yardımcın olsun ama doğum için çokta erken değil biraz daha kilo almıştır zaten sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🧿🤗🥰

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
Ben 35+6 haftalık hamileyim ve tansiyonum yüksek olduğu için geçen cuma hastanede yattım 3 gün doktor çıkardı sonra ve bana bu cuma kontrole gel tekrar dedi karar vereceğiz ozaman bebeğin kilosu 2580 di şimdi kaç bilmiyorum cuma günü gittiğimde öğrenicem bu 36 yada 37 haftada doğan bebek sizce kuveze girermi yada bu haftalarda doğum yapıp herhangi bir sıkıntınız oldumu uzun oldu biraz birde dua edin sağ salim sağlıkla kucağıma alayım 🤲🤲be

Yeter Sevda

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardimcin olsun hepimiz duaciniz inşAllah her şey çokk güzel olacak🙏
İnşallah canım çok sağolun Allah razı olsun inşallah hepinizden 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Herhangi bir sıkıntısı yoksa alınmaz erken değil çünkü sen Allaha tevekkül et iyi düşün iyi olur inşaAllah
Herhangi bir sıkıntı yok ama daha önce 38+5 ve 26+3 haftalık kaybim olduğu için doktor 38 kadar bekleyemeyiz dedi

Aynı durum bndede mevcut canım bende 35+6 haftalığım bu gün yine tansiyonum yükseldi baş dönmesi kusma beraberinde bmde haftaya gideceğim kontrole o zaman belli olacak. Allah yardımcın olsun ama doğum için çokta erken değil biraz daha kilo almıştır zaten sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🧿🤗🥰
Sanada çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla sağ salim zamanında kucağına alırsın sende tansiyon riskli ya Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲😘

Gözün aydın cnm rabbim sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah🤲
Amin canım inşallah 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.