Bilenler cevaplayabilirmi

• Konbuyu başlatan Kızannesi
  • Toplam 27 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kızannesi tarafından oluşturulan Bilenler cevaplayabilirmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,369 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bilenler cevaplayabilirmi
Konbuyu başlatan Kızannesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Grsl

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kizlar detaylı ultrasonda bize bı cv falan veriyorlar mı hatıra kalmasını istiyorum o yüzden
Bana verdiler kuzm tam 7 tane ultrason fotoğrafı ama bazı doktorlar vermiyor diye biliyorum insllah karşına düzgün biri çıkar da verir 🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Devlet vermiyor ama ozel muayenelerde veren yerler var ben fiyat almak için bir yeri aradım ekstra dize cd veriyoruz dedi
Ben devlette yaptırdım 7 tanede biri renkli yüzü olan ultrason fotoğrafı verdiler canım her devlet bir olmuyor

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar detaylı ultrasonda bize bı cv falan veriyorlar mı hatıra kalmasını istiyorum o yüzden
Cnm ikisinde de yaptırdım devlet normal siyah beyaz ultrason kağıdı veriyo ölçümler yazıyo tabi her doktor vermiyo onu da özel de hem renkli hem siyah olanı verdi hatta renkli olanı bize fotoğraf kağıdı gibi kaliteli bi çıktı şeklinde verdiler

Tüm sayfalar yüklendi.