Biliyorsunuz eşimle küsüm daha size sorum olacak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan Biliyorsunuz eşimle küsüm daha size sorum olacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,613 kez görüntülenmiş, 123 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Biliyorsunuz eşimle küsüm daha size sorum olacak
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Benimde yasaktı ilk 3 ay düşük riski vardı ama sonrası 🤦doğumdan 1 gün önce bile ilişki yaşadık 😂😂😂
İlkinde bizde öyleydik dikkatli ola ola birlikte lik oluyor ama ilk dogumum sezaryen oldu diye herhalde bunda catı agrım cok oluyor üstelik gündüz ilkinin peşin de kosuyorum gece de yatıp yuvarlanmak istiyorum 😂 bi engel olmazsa adam da uyutmayacak bende engel uyduruyom suan 😂 zaten dogunca hic bi engel kalmayacak sabretsin azcık 😁

Adam faiziyle almış senden 😂😂😂
Vallahi öyle oldu 😂😂 nede olsa 40 gün olmicak diye 😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlkinde bizde öyleydik dikkatli ola ola birlikte lik oluyor ama ilk dogumum sezaryen oldu diye herhalde bunda catı agrım cok oluyor üstelik gündüz ilkinin peşin de kosuyorum gece de yatıp yuvarlanmak istiyorum 😂 bi engel olmazsa adam da uyutmayacak bende engel uyduruyom suan 😂 zaten dogunca hic bi engel kalmayacak sabretsin azcık 😁
Yat yuvarlan keyfini çıkar canım doğunca bebisler uyutmuyor 😭fırsat buldukça uyuyabildigin kadar uyu 😊

GüLüCüK

Kayıtlı Üye
rank
Anneler biliyorsunuz eşimle konuşmuyorsun o video yüzünden 3 gündür peşimde dolaşıyor barışalım yeter pişmanım diyor sizce ne yapayım barışayımmı çogunluk ne diyor
Barış artık bi çatı altında küs durdukça insanlar birbirinden daha fazla soğur. Zaten hatasını anlamış bi daha yapmaz inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.