Sorum var Bimdeki mama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yiğit Efe'm tarafından oluşturulan Bimdeki mama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,195 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bimdeki mama
Konbuyu başlatan Yiğit Efe'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kızlar merhaba oğlum 7 aylık sürekli Aptamil kullandık bugüne kadar yaramadı artık değiştirmek istiyorum Bimdeki bebivita mamasını kullanan var mı aranızda etrafınızda da olabilir. Fiyat olarak çok ucuz ondan dolayı biraz endişeliyim sizce kullanmali miyim bilgisi olan varsa yazabilir mi 🌸
Kuzum ben hiç kullanmadım Bebelac Gold kullanıyorum9 aylık kızım gayet de memnunum BİM'deki markayı kullanan arkadaşlar varsa yazacaklar illaki

Yiğit Efe'm

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ben hiç kullanmadım Bebelac Gold kullanıyorum9 aylık kızım gayet de memnunum BİM'deki markayı kullanan arkadaşlar varsa yazacaklar illaki
Teşekkür ederim canım bebelac gold u kaç aydır kullanıyorsun kilo alımı nasıl bebişinin benim ki biraz zayıf da aslında kilosunda değilim ama ayına göre geride bu da beni korkutuyor

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Kızlar merhaba oğlum 7 aylık sürekli Aptamil kullandık bugüne kadar yaramadı artık değiştirmek istiyorum Bimdeki bebivita mamasını kullanan var mı aranızda etrafınızda da olabilir. Fiyat olarak çok ucuz ondan dolayı biraz endişeliyim sizce kullanmali miyim bilgisi olan varsa yazabilir mi 🌸
Aptamil benim kızımda hep.kabizlik yaptı yaa Bebelac en iyisi ikinciside sma

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Teşekkür ederim canım bebelac gold u kaç aydır kullanıyorsun kilo alımı nasıl bebişinin benim ki biraz zayıf da aslında kilosunda değilim ama ayına göre geride bu da beni korkutuyor
Kuzum 6 aydır kullanıyorum kilo alımı da gayet iyi benim kızım da çok zayıf doğdu ilk Aptamil kullandım çok gaz yaptı sma kullandım daha sonra onda biraz toparlandı Çünkü kilo aldırıyormuş o mama onu da yaklaşık 2 ay kullandık daha sonra Bebelac gold'a geçtim Çünkü o mamayı içmedi yaklaşık da 4-5 aylıktan beri kullanıyorum gayet de memnunum sindirim açısından çok iyi bir mama

Yiğit Efe'm

Kayıtlı Üye
rank
Aptamil benim kızımda hep.kabizlik yaptı yaa Bebelac en iyisi ikinciside sma
Benim oğlana kabızlık yapmadı canım ama yaramadı ya bir türlü toparlayamadı Bebelacı denerim ama teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum 6 aydır kullanıyorum kilo alımı da gayet iyi benim kızım da çok zayıf doğdu ilk Aptamil kullandım çok gaz yaptı sma kullandım daha sonra onda biraz toparlandı Çünkü kilo aldırıyormuş o mama onu da yaklaşık 2 ay kullandık daha sonra Bebelac gold'a geçtim Çünkü o mamayı içmedi yaklaşık da 4-5 aylıktan beri kullanıyorum gayet de memnunum sindirim açısından çok iyi bir mama
Teşekkür ederim canım deneyeceğim onu 🌸

Tüm sayfalar yüklendi.