Bir ruya gordum canlart

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Derya oyku tarafından oluşturulan Bir ruya gordum canlart başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,947 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bir ruya gordum canlart
Konbuyu başlatan Derya oyku
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Derya oyku

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Mevlutteydim yemek yedim tatli yedim tum aile ordaydik oglum 3 4 yaslarindaydi adi ômer di omer die sesleniyordum ve cok guzel bir cocuktu yukari ciktim elma gordum yesil elma 7 haftalik hamileyim cinsiyt bilmiyorum acaba omer ismi bir isaretmidir bilen vrmi zcaba😍
Bende 16 haftalik hamileyim sürekli rüyamda Bebek görüyorum doğum yaptığımi bebeğimi emzirdigimi görüyorum fakat cinsiyeti falan göremiyorum ya

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Mevlutteydim yemek yedim tatli yedim tum aile ordaydik oglum 3 4 yaslarindaydi adi ômer di omer die sesleniyordum ve cok guzel bir cocuktu yukari ciktim elma gordum yesil elma 7 haftalik hamileyim cinsiyt bilmiyorum acaba omer ismi bir isaretmidir bilen vrmi zcaba😍
Çok güzel bı rüya görmüşsün 😍 evet cnm sana bı işaret bebeğin kesin erkek olacak ismini Ömer bırak. Benim anneannem rüyasında görmüş kız cocigu olacak ve ismini de söylemiş mübarek bı zat.. maşallah teyzem öyle dindar Allah yolunda anne babasına da düşkün hayırlı bı evlat..

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aynen Ömer ismi koy görmüşsün zaten

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bitanem eger oglun olursa adini ömer koy bnce bu bi isaret

Derya oyku

Kayıtlı Üye
rank
Cok guzel bir ruya canim Hz. ömerin hayatini arastirmani tavsiye ederim ondan sonra da zaten ismini ömer koymak isticeksin🤍🤲 yesil renk gormek iyiliktir guzelliktir canim . Mümkünse yeşil elmada ye🤷🙈 saglikla kavusun bebeklerinize🤍
Aminn Allah in izniyle hersey ilur insallhh
Bitanem eger oglun olursa adini ömer koy bnce bu bi isaret
Aynn olursa koyarz insallh

Tüm sayfalar yüklendi.