Sorum var Bir sorum var kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mira nehir tarafından oluşturulan Bir sorum var kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,154 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bir sorum var kızlar
Konbuyu başlatan Mira nehir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Berkantin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kan pihtilasmasi olup ignesini kullananlar bebekleriniz zayifmi doğdu kac kilo dogdu bebeginiz ??
Bende iğne kullanıyorum bebisim 2 gün önde gidiyor tatlım ablamda kullandı ilk aydan dona kdr hep vurdu 2 yeğenim de normal doğumla ve 3.5 kilolara doğdular darısı biz bütün hamilelerin başına 😊

Mira nehir

Kayıtlı Üye
rank
Daha doğuma var ireleyen hafdalarda kilo alır merak etme bak doktorun 2.400doğar demiş ama senin vaktinde var 2.120bile olmuş endişe etme bende gebeliyin başından beri vuruyorum doğuma kadar da vuracam ama doktorun öyle bir şey demedi ne diyeyim her doktor farklı hakkında hayırlısı İnşaALLAH canım kilosu az ola bile inşaallah doğduğdan sonra kilo alır merak etme
Insallah cnm saglikli dogsunda ama yinede kafama takiyorum ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım kan pıhtılaşmasına gebelikte mi öğrendin yoksa öncesinde mi
Genetik test yaptirdim hamilelikten once orda cikti kuzum

Canım kan pıhtılaşmasına gebelikte mi öğrendin yoksa öncesinde mi

Bende iğne kullanıyorum bebisim 2 gün önde gidiyor tatlım ablamda kullandı ilk aydan dona kdr hep vurdu 2 yeğenim de normal doğumla ve 3.5 kilolara doğdular darısı biz bütün hamilelerin başına 😊
Amin inşallah cnm yaa

Bende kullaniyorum kiloyla ilgisi yok bence iki gebeligimde kullandim 2.600 ve 2.900 dogurdum kizlarimi
kuveze girdimi 2600 olan kizin cnm solunum sıkıntısı falan oldu mu hic bide kacinci haftada dogdu

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Insallah cnm saglikli dogsunda ama yinede kafama takiyorum ya

Amin inşallah cnm yaa

kuveze girdimi 2600 olan kizin cnm solunum sıkıntısı falan oldu mu hic bide kacinci haftada dogdu
İnşaallah canım inşaAllah anlıyorum canım seni cok iyi nekadar kafana takma desekde insan takıyor işde endişe ediyor normal bir şey anne yüreyi 🥰

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kan pihtilasmasi olup ignesini kullananlar bebekleriniz zayifmi doğdu kac kilo dogdu bebeginiz ??
Korona olduğumda pıhtılaşma iğnesi vermişti doktor bebekte kilo kaybına sebep oluyor mu bilmiyorum ama benim bebeğim üç hafta önde gidiyor bence kiloya çok takma fazla kilolu olması da sorun 🥺🥺

Tüm sayfalar yüklendi.