Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende iğne kullanıyorum bebisim 2 gün önde gidiyor tatlım ablamda kullandı ilk aydan dona kdr hep vurdu 2 yeğenim de normal doğumla ve 3.5 kilolara doğdular darısı biz bütün hamilelerin başına
Daha doğuma var ireleyen hafdalarda kilo alır merak etme bak doktorun 2.400doğar demiş ama senin vaktinde var 2.120bile olmuş endişe etme bende gebeliyin başından beri vuruyorum doğuma kadar da vuracam ama doktorun öyle bir şey demedi ne diyeyim her doktor farklı hakkında hayırlısı İnşaALLAH canım kilosu az ola bile inşaallah doğduğdan sonra kilo alır merak etme
Bende iğne kullanıyorum bebisim 2 gün önde gidiyor tatlım ablamda kullandı ilk aydan dona kdr hep vurdu 2 yeğenim de normal doğumla ve 3.5 kilolara doğdular darısı biz bütün hamilelerin başına
Korona olduğumda pıhtılaşma iğnesi vermişti doktor bebekte kilo kaybına sebep oluyor mu bilmiyorum ama benim bebeğim üç hafta önde gidiyor bence kiloya çok takma fazla kilolu olması da sorun