Biraz uzun ama ciddi 😒🌼

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eslemmeva tarafından oluşturulan Biraz uzun ama ciddi 😒🌼 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,667 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Biraz uzun ama ciddi 😒🌼
Konbuyu başlatan Eslemmeva
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyyenur nur

Eslemmeva

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 13 haftaam bitti yemeklerden hala tiksiniyorum eskiden de öyleydim yemekle aram pek yok hele yağlı vs aksam yemekleri pismis seyler eskiden beri yiyemiyorum 13 haftadayz ve ben eskiden günde bir defa yemek yerken su an 2 defa yiyiyorum kendimi cok zorluyorum ama midem kaldirmiyo su ana kadr sadece 1 kilo aldm normal mi sizce 😔acaba bebegim ac mi kalıyor gelisiyor mu merak ettim kontrolume daha 2 hafta var bi an endiselendm

Son düzenleme:

Eslemmeva

Kayıtlı Üye
rank
Ben hala uyanığım oğlum uyumuyor ne yapsam olmuyor inat etmiş uyumuyor ya 😩😫
Kiz yukarıyi okusana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayy ne kadar tatli tek derdiniz bu olsun ins kizlar büyüyünce unutursunuz😂 artq darjsu benim basima
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayy ne kadar tatli tek derdiniz bu olsun ins kizlar büyüyünce unutursunuz😂 artq darjsu benim basima

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 13 haftaam bitti yemeklerden hala tiksiniyorum eskiden de öyleydim yemekle aram pek yok hele yağlı vs aksam yemekleri pismis seyler eskiden beri yiyemiyorum 13 haftadayz ve ben eskiden günde bir defa yemek yerken su an 2 defa yiyiyorum kendimi cok zorluyorum ama midem kaldirmiyo su ana kadr sadece 1 kilo aldm normal mi sizce 😔acaba bebegim ac mi kalıyor gelisiyor mu merak ettim kontrolume daha 2 hafta var bi an endiselendm
Hiç endişe etme canım hamileliğim boyunca sadece 6 kilo aldım sürekli mide bulantısı be kusma bir türlü geçmedi bende hep acaba kilo alır mı diye düşünüp dururdum ama haftası ile her zaman uyumlu gitti Rabbime şükür

Normal canım 1 kilo alman ben doğuma kadar 9 kilo almıştım sadece az az ye ama sık ye kuzum mesela bı öğünde çok çok migden bulanana kadar değilde azar azar ama sık ye 😘

Eslemmeva

Kayıtlı Üye
rank
Hiç endişe etme canım hamileliğim boyunca sadece 6 kilo aldım sürekli mide bulantısı be kusma bir türlü geçmedi bende hep acaba kilo alır mı diye düşünüp dururdum ama haftası ile her zaman uyumlu gitti Rabbime şükür
Benimde son kontrolümde haftasi ile uyumlu beraber gidiyor ama bugün annem sunu ye bunu ye diyince her şeye canm istemiyor dedim diye bide tartiya ciktim sadece 1kilo alinca annem sen iyi beslenmiyirsn bebek gelismez falan diyince aklimdan cikmadi bı türlü

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Yemek yemesen bile atıştır bişeyler süt iç kraker ye migden boi olmasın korkma bebek şuan anne kanıyla besleniyor henüz senin yediklerini ona gitmiyor ama suyunu ihmal etme

Eslemmeva

Kayıtlı Üye
rank
Normal canım 1 kilo alman ben doğuma kadar 9 kilo almıştım sadece az az ye ama sık ye kuzum mesela bı öğünde çok çok migden bulanana kadar değilde azar azar ama sık ye 😘
Cok istesem de yiyemiyorum midem kaldrmiyo mide bulantısından da degil hic midem bulanmadi benim sadece etten tiksiniyirum bazi seylerden tiksiniyorum görmek istemiyorum sık sık da unutuyorum biseyler yemeyi desem inanmazsnz belki

Cok istesem de yiyemiyorum midem kaldrmiyo mide bulantısından da degil hic midem bulanmadi benim sadece etten tiksiniyirum bazi seylerden tiksiniyorum görmek istemiyorum sık sık da unutuyorum biseyler yemeyi desem inanmazsnz belki
Anladım canım doktorun verdiği vitaminleri düzenli kullan ama 😘

Tüm sayfalar yüklendi.