Birşey diyeceğim 😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur36 tarafından oluşturulan Birşey diyeceğim 😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,745 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Birşey diyeceğim 😂
Konbuyu başlatan Nur36
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim canım 🥰 herkes öyle söylüyor annemler filan eşimin ailesi guzellestigimi dediler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bide ben kalcadanda kiloluydum normalde hamile kalınca bide daha çok büyüdü 😂😂😂 kendimi dubalar gibi hissediyorum 😂😂😂😂😂

Bide ben kalcadanda kiloluydum normalde hamile kalınca bide daha çok büyüdü 😂😂😂 kendimi dubalar gibi hissediyorum 😂😂😂😂😂

Aynı şekil bnde canım zaten kalcam vardı iyce hem göbek hem kalça çıktı duba gibi hissediyorum gören hiç kilo almamışsin diyor ama on kilo aldım azda degil

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ya bazı hamiş annelerin profile bakıyom da maşallah hepsi fit sadece gobuş var bn niye hamile kaldığım da duba gibi oluyorum ellerim ayaklarım dahil olmak üzere hepsi kilo alıyor be 😂😂
Ben doğum yaptım daha 20 gün olmadı göbeğim niye varmış hamile misin tekrar diyorlar dedim evet boşverin bence

Kızlar ya bazı hamiş annelerin profile bakıyom da maşallah hepsi fit sadece gobuş var bn niye hamile kaldığım da duba gibi oluyorum ellerim ayaklarım dahil olmak üzere hepsi kilo alıyor be 😂😂
Valla ben ilk kızıma hamileyken çok kiloluydum dogumdan sonra yine aldım oldum sana duba tabi kızım büyüyünce diyete başladım fit oldum sonra ikinci kızıma hamile kaldığımda kilom normaldi ama şimdi maalesef yine kilo aldım ve şu anda aynaya bakmak istemiyorum o kadar moralim bozuluyor ki ama şimdi yavaş yavaş diyete başladım

Tüm sayfalar yüklendi.