Birşey diyeceğim 😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur36 tarafından oluşturulan Birşey diyeceğim 😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,759 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Birşey diyeceğim 😂
Konbuyu başlatan Nur36
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Yani daha kanamam bile bitmedi akşam 7 yaşında yeğenim var diyo teyze sen gene hamile misin
Çocuk işte anlamaz takma sen karnımız kocaman oluyor bebek çıkınca hemen eski haline dönmez ki. Normal doğum yaptıysan hemen bağla karnını korse giyebilirsin mesela sezeryanda ki durumu bilmiyorum ona yorum yapamam 🤗🤗🙏

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ay bu eşler de benim eşimde fil.gibisim diyor görsen 4 kilo anca aldım yanlışlıkla ayağına filan basayım ay üstüme fil çıktı diyor 😂😂 delirtiyor beni
İşte evde iki kişi olunca öyle zaman geciyo canm bir birimize biseyler diyyoruz ben eşime okuzsun diyyorum eşim bana ayaklı karpuz diyyo napalim başka türlü zaman gecmiyo😂😂😂😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İşte evde iki kişi olunca öyle zaman geciyo canm bir birimize biseyler diyyoruz ben eşime okuzsun diyyorum eşim bana ayaklı karpuz diyyo napalim başka türlü zaman gecmiyo😂😂😂😂😂
Ahhaha en iyisi valla canım bende ayıcık diyorum adama her şeyi diyorum öküz vs ama o filden vazgecmiyor😂😂

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aynen kuzum bende alıştım artık yanlışlıkla ayağına filan basarsam ay pardon üstüne yanlışlıkla fil bastı diyorum 😂😂 benide alistirdi
😂😂😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen kuzum bende alıştım artık yanlışlıkla ayağına filan basarsam ay pardon üstüne yanlışlıkla fil bastı diyorum 😂😂 benide alistirdi
Ya canm bişey diycem sende istersen tabi intgramdan takipleselim ara sıra ordanda yazisiriz ben seni bı kardeşim gibi sevdim seni sende istersen tabi ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar