Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kaçtın önceden peki bende ilk kızımla 69 dan 92 kiloyla doğum yaptım ki 36 haftalıga kadar ama bunda 73 kiloyla hamile kaldım şuan 88 olmuşum 14 almışım kızıma göre daha iyidir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kaçtın önceden peki bende ilk kızımla 69 dan 92 kiloyla doğum yaptım ki 36 haftalıga kadar ama bunda 73 kiloyla hamile kaldım şuan 88 olmuşum 14 almışım kızıma göre daha iyidir
Çocuk işte anlamaz takma sen karnımız kocaman oluyor bebek çıkınca hemen eski haline dönmez ki. Normal doğum yaptıysan hemen bağla karnını korse giyebilirsin mesela sezeryanda ki durumu bilmiyorum ona yorum yapamam
Normal doğum biraz zor geçti doğum 36 haftalık doğdu benim minnakım ondan şu an en son düşündüğüm şey göbeğim valla bebeğim iyi olsun da göbek önemli değil
Benm sadece karnım büyüyor cnm 24 haftalığım şuan ve sadece karnım var buda iyice dikkatleri üzerime çekiyor. Yani bazıları günlerimin geldiğini doğuracağımı zannediyor buda iyi bişey mi bilemedim bence değil
Kızlar ya bazı hamiş annelerin profile bakıyom da maşallah hepsi fit sadece gobuş var bn niye hamile kaldığım da duba gibi oluyorum ellerim ayaklarım dahil olmak üzere hepsi kilo alıyor be
Cnm malesef 30 haftadan sonra agrilardan yatilmiyor ben gece 4 olmadan uykuya dalamazdim ve simdi dikkat ediyorum bebegim nekadar erken yatirirsam yatirayim 4 olmadan uyumuyor Allah yardimcin olsun kuzum
Kızlar ya bazı hamiş annelerin profile bakıyom da maşallah hepsi fit sadece gobuş var bn niye hamile kaldığım da duba gibi oluyorum ellerim ayaklarım dahil olmak üzere hepsi kilo alıyor be