Birşey diyeceğim 😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur36 tarafından oluşturulan Birşey diyeceğim 😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,804 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Birşey diyeceğim 😂
Konbuyu başlatan Nur36
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benimkide ayıcık diyor bana bide kıyafetlerim küçüldü evde göbüşüm açılıyor 😂😂 kahkaha atıyor bakıp sürekli ben çok mutsuzum kimin umrunda 😂😂😂
Ben hiç takmıyorum valla hatta en azından benim karnimda bebek varda göbeğim var senin yok ama yine de var diyorum 😂😂

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Kaç haftalık hamilesin cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaçtın önceden peki bende ilk kızımla 69 dan 92 kiloyla doğum yaptım ki 36 haftalıga kadar ama bunda 73 kiloyla hamile kaldım şuan 88 olmuşum 14 almışım kızıma göre daha iyidir

Kaçtın önceden peki bende ilk kızımla 69 dan 92 kiloyla doğum yaptım ki 36 haftalıga kadar ama bunda 73 kiloyla hamile kaldım şuan 88 olmuşum 14 almışım kızıma göre daha iyidir
Yanlız değilmişim deyip seviniyorum okudukça 14 kiloda ben aldım 65 ten 79 a 36+3 üm bu arada

Ben hiç takmıyorum valla hatta en azından benim karnimda bebek varda göbeğim var senin yok ama yine de var diyorum 😂😂
Çok fena bu kocalar ne hayal ediyorlarsa manken gbi mi doğurucaz yani 😂😂 can büyüyor içimizde

Çok fena bu kocalar ne hayal ediyorlarsa manken gbi mi doğurucaz yani 😂😂 can büyüyor içimizde

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
Yanlız değilmişim deyip seviniyorum okudukça 14 kiloda ben aldım 65 ten 79 a 36+3 üm bu arada

53 ten 63 olmuşum canım bnde on beş gün oldu en son tartildigim almisimdir yine bir kilo daha

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Çocuk işte anlamaz takma sen karnımız kocaman oluyor bebek çıkınca hemen eski haline dönmez ki. Normal doğum yaptıysan hemen bağla karnını korse giyebilirsin mesela sezeryanda ki durumu bilmiyorum ona yorum yapamam 🤗🤗🙏
Normal doğum biraz zor geçti doğum 36 haftalık doğdu benim minnakım ondan şu an en son düşündüğüm şey göbeğim valla bebeğim iyi olsun da göbek önemli değil

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Benm sadece karnım büyüyor cnm 24 haftalığım şuan ve sadece karnım var buda iyice dikkatleri üzerime çekiyor. Yani bazıları günlerimin geldiğini doğuracağımı zannediyor buda iyi bişey mi bilemedim bence değil

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yoğurt yiyorum şimdi canım ama yarın ilk iş 1litre yatağımın başına ayran koymak çok teşekkür ediyorum ❣️
Cnm malesef 30 haftadan sonra agrilardan yatilmiyor ben gece 4 olmadan uykuya dalamazdim ve simdi dikkat ediyorum bebegim nekadar erken yatirirsam yatirayim 4 olmadan uyumuyor Allah yardimcin olsun kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar