Birşey diyeceğim 😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur36 tarafından oluşturulan Birşey diyeceğim 😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,745 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Birşey diyeceğim 😂
Konbuyu başlatan Nur36
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar ya bazı hamiş annelerin profile bakıyom da maşallah hepsi fit sadece gobuş var bn niye hamile kaldığım da duba gibi oluyorum ellerim ayaklarım dahil olmak üzere hepsi kilo alıyor be 😂😂
😂😂 Okurken sesli güldüm resmen kuzum benimde tek göbüs var şükür tabi daha. 25 haftalığız ama ileride ne olur bilemem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

60 ile hamile kaldım 68 olmuşum ama kilo almadım görünür şekilde nereye aldım bilmiyorum kalçalarım bacaklarım aynı yüzüm bile şişmedi çözemedim😁
Kaçıncı haftadasin kuzum bende 55 ile kaldım hamile daha 59 kilo oldum 25 haftalığım

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Cnm ben ilk kızımda öyleydim şimdi ikinci kızıma 20 haftalık hamileyim 8 kilo aldım daha ilerisini düşünmek bile istemiyorum 😵😅😅
Amannnnnnnn boş ver ye iç uyu giii doğumdan sonra verirriz 😂 inşallah veririrz 🤣 oğlum 4 aylık oldu daaha yeni 4 kilo vermişim 😂

Ay kuzum yaa takma kafana bünye meselesi bu doğumdan sonra verirsin 😘
Ah kuzum şuan en hassas yerimden vurdun oğlum 4 aylık daha 4 kilo vermişim yeni 🤣🤣

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Amannnnnnnn boş ver ye iç uyu giii doğumdan sonra verirriz 😂 inşallah veririrz 🤣 oğlum 4 aylık oldu daaha yeni 4 kilo vermişim 😂

Ah kuzum şuan en hassas yerimden vurdun oğlum 4 aylık daha 4 kilo vermişim yeni 🤣🤣
İki çocukla daha çok verirsin işte kuzum 😂

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
😂😂 Okurken sesli güldüm resmen kuzum benimde tek göbüs var şükür tabi daha. 25 haftalığız ama ileride ne olur bilemem

Kaçıncı haftadasin kuzum bende 55 ile kaldım hamile daha 59 kilo oldum 25 haftalığım
19 canım

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ya bazı hamiş annelerin profile bakıyom da maşallah hepsi fit sadece gobuş var bn niye hamile kaldığım da duba gibi oluyorum ellerim ayaklarım dahil olmak üzere hepsi kilo alıyor be 😂😂
Şişmiş olabilir misin tuza ve soğuğa dikkat et bende sisiyorum hele ki bacaklarım ve ayaklarım çok tuzlu yeme hatta tuzlu yeme

Tüm sayfalar yüklendi.