Bizimki gelmek bilmiyor yaa😣😣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyatim tarafından oluşturulan Bizimki gelmek bilmiyor yaa😣😣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,605 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bizimki gelmek bilmiyor yaa😣😣
Konbuyu başlatan Heyatim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyatim

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar nasilsiniz 39+1 olduk bizimki gelmek bilmiyor yaa belim nerdeyse kirilacak gibi pardon vajinada da baski his ediyorum amma gelmek bilmiyor yahu belim artik yok gibi tawiyamiyorr
Bende 40 a kadar bekledim sonra zorunlu sezeryan oldum. Evet zor oluyor ama sabır annesi bebeğin içerde bir saat kalsa bile onun için çok faydalı. Bel ağrısı için dinlen belini yastıkla destekle doğumu kolaylaştıran ağrıya iyi gelen egzersizler var onları yapabilirsin. İnşallah saglikli hayırlı bı doğum olur canım 🙏

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar nasilsiniz 39+1 olduk bizimki gelmek bilmiyor yaa belim nerdeyse kirilacak gibi pardon vajinada da baski his ediyorum amma gelmek bilmiyor yahu belim artik yok gibi tawiyamiyorr
Bana da doktor dedi kasılmalar var dikkat et temizlik ağır kaldırma stres cinsel ilişki yasak heran doğa bilir çok korktum bunlar doğuma neden oluyor Muş eğer seninde ağrın varsa bunları yaparsan temizlik yer silme cinsel ilişki bebek heran doğa bilir benim 37+5 canim

Tüm sayfalar yüklendi.