Sorum var Boşanma sürecine girdik ve hamileyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mano tarafından oluşturulan Boşanma sürecine girdik ve hamileyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,262 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Boşanma sürecine girdik ve hamileyim
Konbuyu başlatan Mano
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sona

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Şuan 6+5 günlük gözüküyor bebek ama kese 8 haftalık boş gebelik olucak diye sevinmiştim şimdi oluştuğunu öğrendim eşim doguracaksin diye tehdit ediyor doğurup bana verceksin diyo ne kadar zor bı durumdayım bilemezsiniz kendiliğinden düşmesi için dua ediyorum bu yol bı çare bulamıyorum 😢
Bence bebeğini doğur ve kimseye verme kendin bak senin yavrun o ancak annesinin yanında iyi olur bir bebek. Sakın düşürmeye çalışma yapma bunu bak sana tutunmuş bir can o kıyma ona hem çok büyük bir günah unutma olur mu? Boşanmakta evlenmek kadar olağan bir durum ama çocuğu doğurup bana vereceksin diyen birine verme o bebeği olur mu? Lütfen bebeğine tutun onunla ayakta dimdik dur ☺️ Allah'ım yardımcın olsun inşallah 🤲🤲

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Şuan 6+5 günlük gözüküyor bebek ama kese 8 haftalık boş gebelik olucak diye sevinmiştim şimdi oluştuğunu öğrendim eşim doguracaksin diye tehdit ediyor doğurup bana verceksin diyo ne kadar zor bı durumdayım bilemezsiniz kendiliğinden düşmesi için dua ediyorum bu yol bı çare bulamıyorum 😢
Cnm sakın bebeğim düşsün deme o senin canından bı parca ve şuan seninle birlikte kalbi atıyor kiyamazsin sen ona bı doğsun var ya tüm dünyan o oluyor senden öyle kolay kolayda alamaz bebeğini sen bı doğur o zaman kadar Allah sana hayırlı bı kapı açar elbet rabbim eşine hidayet nasip eylesin 🤲🏻🤲🏻

NurOya

Kayıtlı Üye
rank
Madem senden almakla tehdid ediyor o zaman canım sende ona düşük olduğunu söyle haberi olmasin doğur yavrunu kendine öyle adama bebek mi verilir daaha doğmamış gasp edio 😒

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Bedenden sana tavsiye doğurup verme düştü de ona öyle bilsin

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar bu Post geçen senenin postu tarihe dikkat ederseniz çoktan doğurmuştur arkadaş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

.
Aynen ben de 2022 yazıyor farkettim ayrıca doğur düştü dersin yazmışlar da hiddet müddeti var zaten direkt babaya yazılacak e devlette vukuatlı nüfus örneğinde yazacak 🤦🏻‍♀️

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle Rabb'im yardımcın olsun maddi gücün varsa izini kaybettir başka şehire falan git Rabb'im hakkında hayırlısını nasip etsin anne bebekten ayrılır mı nasıl bı vicdana sahip kocan olacak mahlukat 🥺

Tüm sayfalar yüklendi.