Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bak hemn tamm deme bnde yaşadım aynı şeyleri hatta ben avukat bile buldum kendime gitti görüştüm eşimde avukatla görüştüğümü duyunca daha çok panik olmuştu leain boşanacam onu istemiyorum diye her dediğime tamm dedi her istediğimi yerine getirdi ondan sonra barıştım babamda dedi en son bir daha kızımı üzdüğünü göreyim duyayım kızıma bile sormam alır gelirim çocukların bile yüzünü göremezsin dedi çok yeminler etti sözler verdi çok şükür 2 senedir çok iyiyiz fazlasıyla düzeldi her hareketinde dikkat ediyo illaki arada anlaşmazlık oluyo ama konuşarak hallediliyo yani diyeceğim biraz daha süründür aklı başına gelene kadar yalnız kalmak eşinden uzakta olmak nasılmış anlasın sakın yüz verici umut verici konuşma başlarda ciddiyetini anlasın sonra ki düzeliceğine inanırsan öyle şans ver sende insansın sonuçta bebeğinin mutsuz bir evde büyütmek istemezsin sonuçta
Öncelikle tekrardan oturup düşünün ama benim bildiğim bayan açtığı zaman nafaka alamıyor erkek açarsa alıyor kısa süre önce yakınım bu aşamaya gelmisti oradan biliyorum garanti bilgi için bı avukata Danış ins duzelirsiniz
Haklısın canım ama bu iş bizden çıkıştı aileme olanları anlattım tüm ailemle yüzgöz oldu dün gece biz konuştuk telefonda o da pişmanmış beni ve bebeğimizi seviyormuş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin canım sağol
Haklısın canım ama eşim ailemle konuşmaya gelmek bile istemiyor gelse bile ailem çok kötü davranır çünkü yüzgöz oldular
Ailenle görüşme konusunda asla kabul etme ne demek ailenle görüşmeni engellemek.. Zaten şart koşma işi onun değil senin hakkın şuan. Ailen arkanda ise ondan istemiyor ki onlardan kop iyice ezsin seni. Sana sahip çıkan bir ailen varsa asla onları geri plana atma ben senin yerinde olsam atmam ailemi kimse için.
sakin tammam deme deki onlar benim ailem ne zaman istersem giderim benim ailemin seninle alip veremedigi yok senin ailemle alip var de onlar bizim aramizi bozmadi senin yuzunden aramiz bozuldu ben istedigim zaman aileme giderim dee
Ailenle görüşme konusunda asla kabul etme ne demek ailenle görüşmeni engellemek.. Zaten şart koşma işi onun değil senin hakkın şuan. Ailen arkanda ise ondan istemiyor ki onlardan kop iyice ezsin seni. Sana sahip çıkan bir ailen varsa asla onları geri plana atma ben senin yerinde olsam atmam ailemi kimse için.
sakin tammam deme deki onlar benim ailem ne zaman istersem giderim benim ailemin seninle alip veremedigi yok senin ailemle alip var de onlar bizim aramizi bozmadi senin yuzunden aramiz bozuldu ben istedigim zaman aileme giderim dee
katiliyorum arkadasa zamaninda ben eşim icin aileme arama mesafe koydum simdi cok pişmanim kimse icin yapma bunu
katiliyorum arkadasa zamaninda ben eşim icin aileme arama mesafe koydum simdi cok pişmanim kimse icin yapma bunu