Sorum var Bosanma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ebruakpinar0354 tarafından oluşturulan Bosanma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,243 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bosanma
Konbuyu başlatan ebruakpinar0354
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Harbiden cuş ya böyle insanlar varmı gerçekten cocugundan mi hiç etkilenmiyo ya o bosamazsa sen boşa yazık günah sanada böyle bir insanla birgün kalınmaz kendi bebeğine merhameti yok düşün...
Vicdansız kalpsiz oldunu bilseydim hiçten evlenmedim bile onunla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vazgçmş olmasın
Bilmiyorum

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Pek sanmiyorum evliliğe tövbe etdim dedi bebeyimi aldırmam için ısrarla bana aldir dedi bende aldirmiycam dedim benim inadım tutu en son dedim ben cocuma kiyamam dedim öyle en sonunda pes etdi sen bilirsin dedi ertesi günüde kızının ultrason resmini atdim ona kiz oldunuda söyledim rahatsız etme beni mesaj atıp arama dedi engellerim seni dedi engelledi beni
Nekadar vicdansız bir adam yaa rabbim islah etsin ama merak etme bin pişman olacağı günler gelecek sen hiç kafana takma umursama boşver bebeğini düşün üzülmeye değmez bile ister boşansın ister boşanmasın sen keyfine bak hamileliğini en güzel şekilde yaşa o umursamıyorsa sende umursama ona mecbur değilsin

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Nekadar vicdansız bir adam yaa rabbim islah etsin ama merak etme bin pişman olacağı günler gelecek sen hiç kafana takma umursama boşver bebeğini düşün üzülmeye değmez bile ister boşansın ister boşanmasın sen keyfine bak hamileliğini en güzel şekilde yaşa o umursamıyorsa sende umursama ona mecbur değilsin
Aynen

Tüm sayfalar yüklendi.