Bugün saat 4:30 da kontrole gidiyorummmm💃🤩🤩

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Bugün saat 4:30 da kontrole gidiyorummmm💃🤩🤩 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,500 kez görüntülenmiş, 132 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bugün saat 4:30 da kontrole gidiyorummmm💃🤩🤩
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Canlarım 33+5 olduk aşırı heyecan var bugün gün verecek 🙂 kilosu ne kadar oldu cok merak ediyorum soracagim sorulari not aldım 🤣🤣 insallah alttan muayene falan yapmaz 🙄😒 kızım da anne bugun çıkartsınlar karnından kardeşimi diyor🤣 bundan sonraki gidisimize cikartcak doktor az kaldı dedim yazik cocugum pek heyecanli 😅🤗
Cnm hayırlı haberlerle gel , alttan bakılmasından neden bukadar çekiniyorsunuz bi sakıncası yok

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Cnm hayırlı haberlerle gel , alttan bakılmasından neden bukadar çekiniyorsunuz bi sakıncası yok
Hoslanmiyorum kuzum ya bacaklarini ayiriyosun o aleti sokuyor falan🙄🙄🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayırlı haberle bekliyorum canım benim bende merak ediyorum aramızda 3 gün var seninle bende önümüzdeki salı gidicem inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum 😙😙😙 bende 33+2 oldum
Ayyy gerçektenmi kuşum tamam haberleselim ozaman😍😍 bakalm bana ne diyecek sana ne diyecek🤔😍

Hayırlı haberle donersn cnm insllh🤲🤗

Ne güzel bnm kızımda öyle onun heyecanını gördükçe bndaha heyecanlanıyorum başına büyüdü sabah akşam öper sohbet eder kardeşiyle sağlıkla gelenler insllh🤲🥰
Vala bende oyle kizim adina daha da cok heycanlaniyorum kuzum🤗🤗

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Hoslanmiyorum kuzum ya bacaklarini ayiriyosun o aleti sokuyor falan🙄🙄🤣🤣

Ayyy gerçektenmi kuşum tamam haberleselim ozaman😍😍 bakalm bana ne diyecek sana ne diyecek🤔😍

Vala bende oyle kizim adina daha da cok heycanlaniyorum kuzum🤗🤗
Tamam canım senin normal mi sezeryan mı benim sezeryan olacak hakkımızda hayırlısı inşallah canım benim 😙

Canlarım 33+5 olduk aşırı heyecan var bugün gün verecek 🙂 kilosu ne kadar oldu cok merak ediyorum soracagim sorulari not aldım 🤣🤣 insallah alttan muayene falan yapmaz 🙄😒 kızım da anne bugun çıkartsınlar karnından kardeşimi diyor🤣 bundan sonraki gidisimize cikartcak doktor az kaldı dedim yazik cocugum pek heyecanli 😅🤗
Ay maşallah gizoşum sağlıklı haberlerle gel inşallah canım benim 🥰❤️

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Benim kizim normal dogum olmustu ama cok zordu smdi cesaretim yok sezeryan istedim doktor da tamam dedi kuzum sezeryan olacak
Ay canım benim ya walla normal yapabiliyor san normal yap canım sezeryan tavsiye etmem gerekmedikce normal daha iyi prenses doğum var ondan denersin belden uyuşuyorlar mış ağrı sızı hissetmiyor muşsun tabi tercih senin canım sağlıkla alalım da kucağımıza inşallah benim 3.kız geliyor Rabbim nasip ederse inşallah ☺

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ay maşallah gizoşum sağlıklı haberlerle gel inşallah canım benim 🥰❤️
Ayyy insallah minnoşumm❤❤

Ay canım benim ya walla normal yapabiliyor san normal yap canım sezeryan tavsiye etmem gerekmedikce normal daha iyi prenses doğum var ondan denersin belden uyuşuyorlar mış ağrı sızı hissetmiyor muşsun tabi tercih senin canım sağlıkla alalım da kucağımıza inşallah benim 3.kız geliyor Rabbim nasip ederse inşallah ☺
Tovbeler olsun asla normal dogum yapmaya g*tum yemiyor kuzum🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.