Bugün saat 4:30 da kontrole gidiyorummmm💃🤩🤩

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Bugün saat 4:30 da kontrole gidiyorummmm💃🤩🤩 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,527 kez görüntülenmiş, 132 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bugün saat 4:30 da kontrole gidiyorummmm💃🤩🤩
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Canlarım 33+5 olduk aşırı heyecan var bugün gün verecek 🙂 kilosu ne kadar oldu cok merak ediyorum soracagim sorulari not aldım 🤣🤣 insallah alttan muayene falan yapmaz 🙄😒 kızım da anne bugun çıkartsınlar karnından kardeşimi diyor🤣 bundan sonraki gidisimize cikartcak doktor az kaldı dedim yazik cocugum pek heyecanli 😅🤗
Hahaa çok komik kızın 😅 bende rüyamda gördüm bu gece oyuncak bebek çıkarıyorum ikiz normal doğum acısız düşünerek yattım galiba 🤣

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Gizem sezeryan olunca keske normal dogursaydım diyeceksın 😅😂😂
Deme kiz dur iyice korkutma beni🤣🤣 ya benim 2 tanıdık var valaha bir memmunlar onlar özellikle beni cok cesaretlendirdiler ikisi de sezeryan oldu cok memmunlar mesela aramizda nur arkadasimiz var oda cok memmun hatta sibel de memmun sutum hemen indi falan demisti benim baya zordu ama kuzum gorseydin benim dogurdugumu 5 yil kendine gelemezdin o derece🤣🤣🤣altimdan cikmasin da nerden cikarsa ciksin🤣🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hahaa çok komik kızın 😅 bende rüyamda gördüm bu gece oyuncak bebek çıkarıyorum ikiz normal doğum acısız düşünerek yattım galiba 🤣
🤣🤣🤣

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Canlarım 33+5 olduk aşırı heyecan var bugün gün verecek 🙂 kilosu ne kadar oldu cok merak ediyorum soracagim sorulari not aldım 🤣🤣 insallah alttan muayene falan yapmaz 🙄😒 kızım da anne bugun çıkartsınlar karnından kardeşimi diyor🤣 bundan sonraki gidisimize cikartcak doktor az kaldı dedim yazik cocugum pek heyecanli 😅🤗
Hayirli haberler alırsın inşallah canım ben kontrole giderken oğlum okulda dua ediyormuş ne olur bebek bugün doğdun diye okuldan komşuya geçti telefon ettim kardeşin oldu diye ay bir çığlık attı ben çok dua ettim Allahım kabul etti diye çocuklar çok heyecanlı Allahım acılarını göstermesin hiçbirinin senide sağlıkla kavustursun yavruna canim

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Hayirli haberler alırsın inşallah canım ben kontrole giderken oğlum okulda dua ediyormuş ne olur bebek bugün doğdun diye okuldan komşuya geçti telefon ettim kardeşin oldu diye ay bir çığlık attı ben çok dua ettim Allahım kabul etti diye çocuklar çok heyecanlı Allahım acılarını göstermesin hiçbirinin senide sağlıkla kavustursun yavruna canim
Oyyy kurban olurum ona bennn cocuk akli ya 😇😇 canlarim benimm. Ya simdi baktım da aynadan baya çatlamış heryerim ya okadar da nemlendiriyorum anasini satyim😒🙄 moralim bozuldu heryerim yarılmış 😭😭😭😭

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Hemen haber et çok heyecanlı valla

Sanki ben gün alacam

Sanki ben gün alacam

Tüm sayfalar yüklendi.