Bulantı ve kusma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde merveofs tarafından oluşturulan Bulantı ve kusma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,279 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bulantı ve kusma
Konbuyu başlatan merveofs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatoş koç

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun kardeşim aynı durumdan muzdaribim ve pek bişey fayda etmedi ne yaparsam yapayım geçmiyor ilacı varmış doktora gideceğim yarın bakalım verir mi normalde ilaç içmeye aşırı karşıyım ama artık dayanacak gücüm kalmadı ne gecem kaldı ne gündüzüm 😣😣 nane limon kaynat iç deniliyor, zencefilli çay iç diyen oldu, tuzlu çubuk ye diyen oldu ama bende pek fayda olmadı maalesef. Allah'ım yardım eder inşallah bize 🙏🙏

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
2 gündür bulantılarım aşırı arttı artık kusma da oluyor. Ama dayanılacak gibi değil bulantılar. Gece bile uyanıyorum, gözümü açtığım an o his geliyor, gün içinde defalarca kez banyoya koşuyorum. Ne iyi gelir bu duruma
Canım mide bulantı hapları var ondan kullanabilirsin tuzlu kraker felan ye sık sık. Baktın hiç iyi değilsin acile git serum yapıyorlar bulantı için

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun kardeşim aynı durumdan muzdaribim ve pek bişey fayda etmedi ne yaparsam yapayım geçmiyor ilacı varmış doktora gideceğim yarın bakalım verir mi normalde ilaç içmeye aşırı karşıyım ama artık dayanacak gücüm kalmadı ne gecem kaldı ne gündüzüm 😣😣 nane limon kaynat iç deniliyor, zencefilli çay iç diyen oldu, tuzlu çubuk ye diyen oldu ama bende pek fayda olmadı maalesef. Allah'ım yardım eder inşallah bize 🙏🙏
Tuzlu çubuk önceki hafif bulantılarda etkili oluyordu ama 2 gündür hiç etkisi yok. P.tesi kontrole gittim düşük riski olabilir ilaç kullanıyorum doktor asla bitki çayları vs icmiyorsun dedi onun için bir şey de yapamıyorum 🤦🏻‍♀️

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Tuzlu çubuk önceki hafif bulantılarda etkili oluyordu ama 2 gündür hiç etkisi yok. P.tesi kontrole gittim düşük riski olabilir ilaç kullanıyorum doktor asla bitki çayları vs icmiyorsun dedi onun için bir şey de yapamıyorum 🤦🏻‍♀️
Valla bazen oturup ağlıyorum çünkü elimden bişey gelmiyor evde hayat devam ediyor onada yetişmem gerekiyor sınavım var ona çalışmam gerekiyor yani dünya sıkıntı yoruldum bu bulantı kusma bitirdi beni midemi zehir gibi hissediyorum. Cidden annelerin hakkı ödenmez hiç süt vermese bakmasa bile ödenmez şu dokuz ay çektikleri doğumda çektikleri yeter. Kaç haftaliksin?

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Prilam bende işe yaramadı. Doktorum Onzyd ve Dıramamıne yazıyor bunlar iyi geliyor hemen. Birkaç kere serum aldım bende sabah 7 de başlıyordu istifar akşam serum alana kadar kusuyordum boş mide hep safra suyu kusuyordum serum iyi geliyordu şimdi bulantı var sadece bu ilaçlar iyi geliyor tavsiye ederim

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Hayat kurtarıcı resmen.Doktorunuzdan ısrarla isteyin.Hem bulanti olmuyor hem de gece alınca mışıl mışıl uyutuyor.21-22 gibi alın akşamdan,şifa olsun.
Bir dahaki kontrolde söyleyeyim o halde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla bazen oturup ağlıyorum çünkü elimden bişey gelmiyor evde hayat devam ediyor onada yetişmem gerekiyor sınavım var ona çalışmam gerekiyor yani dünya sıkıntı yoruldum bu bulantı kusma bitirdi beni midemi zehir gibi hissediyorum. Cidden annelerin hakkı ödenmez hiç süt vermese bakmasa bile ödenmez şu dokuz ay çektikleri doğumda çektikleri yeter. Kaç haftaliksin?
Gerçekten mide bulantısı hayattan soğutuyor resmen 🤦🏻‍♀️ 7 haftalık henüz

İklim

Kayıtlı Üye
rank
2 gündür bulantılarım aşırı arttı artık kusma da oluyor. Ama dayanılacak gibi değil bulantılar. Gece bile uyanıyorum, gözümü açtığım an o his geliyor, gün içinde defalarca kez banyoya koşuyorum. Ne iyi gelir bu duruma
Kendini hiç yorma valla hap kullan o kesiyo hem yipranmamis olursun hemde beslenmiş olursun bn ilk hapa başlamadım öldüm valla birde çalışıyorum baktım olmuyo son 1 ay hap kullandım rahatladım yoksa tuzlu kraker su bu onlar gecirmiyo sadece öyle anlık durduruyo gelen yine geliyodu yani ayyy düşman başına 😄😄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bnde tuzlu yiyodum yeşil zeytin saltık su bu gelen yine geliyodu anlık hafifletiyodu sonra bir bakmissin çıkmış Allahım gorumcemin başına versin düşmanıma versin 😂😂😂😄

Tüm sayfalar yüklendi.