Sorum var Bulantim yok8

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hilale tarafından oluşturulan Bulantim yok8 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,116 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bulantim yok8
Konbuyu başlatan Hilale
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayşe'nin annesi❤️

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
5 haftalik hamileyim bulantim yok cok korkuyorum bir sorunmu var
6 hafdadan sonra başladı bende ondan sonra ne yesem içsem midem bulanıyordu kusma oluyordu o hafdalarda sonra sende de başlayacaq merak etme o zamanda diyeceksinki ne zaman gececek bu halim bende senin gibiydim miydem bulanmıyor diyordum sonra başlayanda pişman oldun gecmek bilmiyodu ,🤦
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya bir kac kisi bulanti yoksa gelisimi durmusdur dedi cok korkuyorum
Kuzum inanma kişiden kişiye deyişir durum bazılarında gic bulantı olmaz hic bir belirti olmaz

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İlerleyen zamanlarda nasıl kurtulur diye sorarsın 😁 bence hiç başlamasın berbat bir durum çünkü

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Yagmurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ya bir kac kisi bulanti yoksa gelisimi durmusdur dedi cok korkuyorum
Tovbe yarebbim ya ne dengesiz onsanlar var bu nasil bi sacmaliktir oyle seymi olur hem nasil moral bozmaktir bu yazik gunah ya kuzum inanma her soylenene kimisi 9 ay bulanmiyo kimisi 9 ay bulantisi durmuyo ilk kizimda sabahlari olurdu bulantim bi iki ay surdu bunda bes ay gece gunduz kustum afedersin 36.haftamdayim geri geldi bulantilar arada kusuyorum bile yine ha cinsiyet farklimi degil ikiside kiz ama ikiside ayni gecmedi iste dua ette olmasin bulantin rabbimin dedigi olur hem kimseyi dinleme

Tüm sayfalar yüklendi.