Bunalimdayim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Suden.az tarafından oluşturulan Bunalimdayim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,291 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bunalimdayim
Konbuyu başlatan Suden.az
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Suden.az

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 24 haftalik hamileyim hayattan zevk almıyorum hep yalnız kalmak istiyorum ses seda istemiyorum kolumu bile kaldırmak istemiyorum herkesle muabbetimi kesmek istiyorum bir odadan çıkmak istemiyorum ne yemek yemek istiyorum daha doğrusu ben hayattan yoruldum 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim napcam bilmiyorum kimseye birse anlatmaya çalışmak bile istemiyorum neden böyleyim
Cnm ortam degistir annenler yakınsa bı kaç hafta annemde takıl.. bende başta böyleyim bı kaç hafta anneme geçtim şuan yine eve döndüm daha iyi oldum.. sürekli aynı şeyi yapmak insanı bu hale getiriyor .. bu aralar ev işlerine sardım zaman geciriyorum yoksa insan bu süreçte bunaliyir

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Bende aynıyım sudecim o yüzden yanlızım ama mutluyum sevdiğim şeyler yapıyorum sokak hayvanları beslemek çamlikta dışarıda yürüyüş yapmak ılık duş sevdiğim müzikleri dinlemek kitap okumak ve Kur'an dinliyorum çok iyi geliyor bak evi temizliyip sirkeli suyla siliyorum Kur'an dinliyorum yüksek ses ve evde adaçayı üzerlik tohumu yakıyorum sonra ılık duş abdest alıyorum kuş gibiyim tavsiye ederim canım rahatliyorsun
Bunları yapmak istiyorum ama yapmak gelmiyor içimden hayattan koptum resmen
Cnm gebelikten dolayı boylesin.. ama bence sen biraz farklılık yap disari çık gez hava al.. evde uğraşacak bir şeyler bul yoksa sürekli bu modda devam edersin..
Çıkamıyorum riskim yeni geçti konyada kar vardi heryer bum buz cikamiyorumda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence benim yaptığımı yap YouTube nazar duası Ayetel Kürsi Felak nas suresi aç evi sil sirkeli suyla üzerlik al aktardan evde bı tütsü yap abdest al bı suya bu ayetleri oku iç belkide nazar vardır agirlik olabilir ihmal etme canim
Tm deneyeceğim canım insallah duzelirim

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank

O zaman biraz evin içinde değişiklik yap ne bileyim bı diziye sar izle ..ya da sevdiğin kitap oku farklı yemekelr dene eşine bebeğini dusn bak düşük riskinde geçmiş cnm rabbim sana bağışlamış sevinmek gerekiyor .. çocuk sahibi olmak isteyen onca insan var ki rabbim nasip etmiyor

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Cnm ortam degistir annenler yakınsa bı kaç hafta annemde takıl.. bende başta böyleyim bı kaç hafta anneme geçtim şuan yine eve döndüm daha iyi oldum.. sürekli aynı şeyi yapmak insanı bu hale getiriyor .. bu aralar ev işlerine sardım zaman geciriyorum yoksa insan bu süreçte bunaliyir
Anneler yakın ama kimseyi görmek istemiyorum içimden gelmiyor kimsede bana gelmesin istiyorum

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank

Hayatim migros sanal marketten al elma sirkesi adaçayı adacayi tütsü yak tamam cikamiyorsun adamlar ayağına getiriyor nakit de ödeme var bu kadar üşengeç olma bı sirkkelen kendine gel millet yıllarca doktor doktor geziyo çocuğu olsun rabbim sana bı melek nasip etmiş kendimi bile öldürmek istiyorum diyorsun kendine gel günah a girme canlan Allah rızası için

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Anneler yakın ama kimseyi görmek istemiyorum içimden gelmiyor kimsede bana gelmesin istiyorum
İşte sen git biraz annenlere bı kaç gün bile olsa .. hiç cikmadigon için böyle düşünüyorsun çık inan bak o farklılığı hissedeceksin bende senin gibi hiç bir yere gitmek istemiyordum bazen ortam.degistirmek iyi geliyor .. eşin anlayışlı ise isin verir binkac gün annenlerde takil

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
İşte sen git biraz annenlere bı kaç gün bile olsa .. hiç cikmadigon için böyle düşünüyorsun çık inan bak o farklılığı hissedeceksin bende senin gibi hiç bir yere gitmek istemiyordum bazen ortam.degistirmek iyi geliyor .. eşin anlayışlı ise isin verir binkac gün annenlerde takil
Tm cnm izin verir o ama pazartesi kontrol var ondan sonra giderim

Tüm sayfalar yüklendi.