Bunalimdayim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Suden.az tarafından oluşturulan Bunalimdayim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,304 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bunalimdayim
Konbuyu başlatan Suden.az
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Suden.az

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Kimseye güvenmiyorum herkez yalan soyluyo gibi geliyo bana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😔😔 niye böyleyiz neden olduk böyle değildim ben çok mutsuzum eşiniz niye gelmiyo evinize
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah cnm gecer
Eşim köyde kalıyor coğunlukla hayvancılık yapıyor oyuzden haftada 1 geliyor

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah yoruldum gerçekten ben böyle değildim 3 çocuğumu kaybettim 24 yaşındayım 4 cuye hamileyim ver herkez kendi aleminde
Canimsin çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bak İstanbul da Beylikdüzü belediyesinin psikolojik destek numarası var belki konya da da vardır bulunduğun ilçe nin Belediyesi'nin psikolojik destek yerinden destek alsana ben gittim psikolog la görüşmek kötü birşey değil senin ilgiye sevgiye şevkat e desteğe çok ihtiyacın var evlilik terapisi gibi İnan çok gençsin sana çok yardımı bulunur yanlız değilsin İnan herkesin öyle farklı dertleri varki önce kendimizi sevmeliyiz kendimizle mutlu olmalıyız kendimize değer vermeliyiz sudem sonra karşı tarafa önce kendini düşün canım kardeşim

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Canimsin çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bak İstanbul da Beylikdüzü belediyesinin psikolojik destek numarası var belki konya da da vardır bulunduğun ilçe nin Belediyesi'nin psikolojik destek yerinden destek alsana ben gittim psikolog la görüşmek kötü birşey değil senin ilgiye sevgiye şevkat e desteğe çok ihtiyacın var evlilik terapisi gibi İnan çok gençsin sana çok yardımı bulunur yanlız değilsin İnan herkesin öyle farklı dertleri varki önce kendimizi sevmeliyiz kendimizle mutlu olmalıyız kendimize değer vermeliyiz sudem sonra karşı tarafa önce kendini düşün canım kardeşim
Keşke ilgiye ihtiyacım olsan neyle savaşacağımi bilmiyorum3 çocuğum öldü önami uzuliyum bunalımdayım önami uzuluyim tedavisi olmayan 2 hastalığımami uzuluyum doğacak çocuğumami uzuluyum evliligemi üzüleyim kafayı yicem 😭😭😭

Tüm sayfalar yüklendi.