Canım sıkılıyorrrrrr🙂🤰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Atanın annesi tarafından oluşturulan Canım sıkılıyorrrrrr🙂🤰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,914 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canım sıkılıyorrrrrr🙂🤰
Konbuyu başlatan Atanın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 çocuk Annesi

Asli06

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar nasılsınız ben bir çalışan anne adayı olarak evde durmak beni çok sıkıyooo zamanda geçmiyo sağ salim çocuğumu kucağına alsam 🤲sizde nasıl durumlar uyumayanlarr burda mı🙂🤰
Ben de çalışıyorum haftaya son inşllah izne ayrılacağım. Umarım sıkılmam. Gün sayıyorum evde kalmak için.

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Bende hastanedeyim oglum yarin sünnet olucak bi gece onceden yatış verdiler 30 haftalık hamileyim assa inmek yasak yukarı birinin çıkması yasak odada iki maske üst üste bayılmak uzereyim sıkıntıdan oglanda uyumamak icin direniyor sabah olurmu bana 😱🤷
Ayy geçmiş olsun cnm hem hamilesin hem oğlunun sünneti baya zordur şimdi rabbim yardımcın olsun

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benimde çok cnm sıkılıyor ya bebişimin gelişimi geride kaynım bizde her işime burnu sokuyor eşimde buna sesini etmiyor bunaldım artık duvarlar üstüme üstüme geliyor sıkıldım yoruldum bittim😒😢
Hele ona bak hem gel milletin evine yerles hem hamile kadın sana hizmet etsin hem herşeye karis bence yap Ayetel Kürsi defolup gitsin kocana da bı bardak suya oku oda biraz kendine gelsin

Edibe dayan

Kayıtlı Üye
rank
Bende hastanedeyim oglum yarin sünnet olucak bi gece onceden yatış verdiler 30 haftalık hamileyim assa inmek yasak yukarı birinin çıkması yasak odada iki maske üst üste bayılmak uzereyim sıkıntıdan oglanda uyumamak icin direniyor sabah olurmu bana 😱🤷
Hayırlı olsun inşallah damatliginida görürsünüz canm🤗küçük paşa adam oluyor 😀

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Hele ona bak hem gel milletin evine yerles hem hamile kadın sana hizmet etsin hem herşeye karis bence yap Ayetel Kürsi defolup gitsin kocana da bı bardak suya oku oda biraz kendine gelsin
Ohho ayetel kürsi yi okuya okuya artık rüyalarımda sayıklıyorum demekki rabbim diyor senin duanın bir zamanı var ama gerçekten bıktım saatli bomba gibi dolaşıyorum evde her an patlaya bilirim

Edibe dayan

Kayıtlı Üye
rank
Bende yapıcam😀hemen hemen aynıyız Rabbim sağlıkla kucağımıza almayımnasip etsin
Helal olsun biz evde oturmaktam başka birşey yok ev içindeyiz köle gibi aydan aya annemlere giderim başka tür evdeyiz valah çıktığımız yok Allah kaynana türünden razı olmasın iznimiz onda nereye gitsek o izin verir geri kafalı eşim Allah hakkımızı yerde bırakmasın sanki ailseyle evliyim her türlü karismalarindan dolayı 😔

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Helal olsun biz evde oturmaktam başka birşey yok ev içindeyiz köle gibi aydan aya annemlere giderim başka tür evdeyiz valah çıktığımız yok Allah kaynana türünden razı olmasın iznimiz onda nereye gitsek o izin verir geri kafalı eşim Allah hakkımızı yerde bırakmasın sanki ailseyle evliyim her türlü karismalarindan dolayı 😔
Aynen öyle cnm katılıyorum sana Sanin kocayla değilde ailesiyle evliyiz

Edibe dayan

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle cnm katılıyorum sana Sanin kocayla değilde ailesiyle evliyiz
Biz bide doğu tarafiyiz bizde öyle ama suç eslerimizde sonuçta haklarımız onun elinde üstümüzde hakları var bizimde onların üstünde hakları var ama nedense bizim guneydogu tarafı adamlarımız tam öküz valah benimi şahsen öküz ve manyak bende her defasında günahım boynuna diyorum senle evliyim ailenle değil iznime artık sen karış anen baban kardeşlerin karışmasın diyorum ama nafile boş verdim artık günahım boynuna geçsin😀

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Biz bide doğu tarafiyiz bizde öyle ama suç eslerimizde sonuçta haklarımız onun elinde üstümüzde hakları var bizimde onların üstünde hakları var ama nedense bizim guneydogu tarafı adamlarımız tam öküz valah benimi şahsen öküz ve manyak bende her defasında günahım boynuna diyorum senle evliyim ailenle değil iznime artık sen karış anen baban kardeşlerin karışmasın diyorum ama nafile boş verdim artık günahım boynuna geçsin😀
Bende güneydoğuluyum cnm eşim çok fazla ailesinin iznine karışmasına musade etmez ama erkek kardeşleri bizde yaşıyor ve ben buna çok rahatsız oluyorum ama eşim takmıyor

Edibe dayan

Kayıtlı Üye
rank
Bende güneydoğuluyum cnm eşim çok fazla ailesinin iznine karışmasına musade etmez ama erkek kardeşleri bizde yaşıyor ve ben buna çok rahatsız oluyorum ama eşim takmıyor
Güneydoğu'nun nerseinde gerçi şaşırmıyorum sanki ben çok uzağım bizde öyleyiz susmak daha iyi ben dairemde geçince eşime patliyorum söyleyip duruyorum için açılana kadar😀hakimi helal etmiyorum diyorum tam rahatlayan kadar😀😀Cizre'de yaşıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.