Canım sıkılıyorrrrrr🙂🤰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Atanın annesi tarafından oluşturulan Canım sıkılıyorrrrrr🙂🤰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,914 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canım sıkılıyorrrrrr🙂🤰
Konbuyu başlatan Atanın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 çocuk Annesi

Atanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Uyumayanlarin en en en basi burda cok tatli ve uykusuz huysuz bir bebisim var uyku tinneeee😄😄
Benide karnımda uyutmayaan bir beyfendi var 😀
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaç haftalıksın canım ben senı cok iyi anlıyoum bende calısandım 5 aydır oturuyoum evde zaman gecmiyor
38+4deyim 1aydır evdeyim🙂 uzun bi sürede evde kalıcam😀
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende hastanedeyim oglum yarin sünnet olucak bi gece onceden yatış verdiler 30 haftalık hamileyim assa inmek yasak yukarı birinin çıkması yasak odada iki maske üst üste bayılmak uzereyim sıkıntıdan oglanda uyumamak icin direniyor sabah olurmu bana 😱🤷
Allah yardımcın olsun canım

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar nasılsınız ben bir çalışan anne adayı olarak evde durmak beni çok sıkıyooo zamanda geçmiyo sağ salim çocuğumu kucağına alsam 🤲sizde nasıl durumlar uyumayanlarr burda mı🙂🤰
Lütfen uyu 😅😅bolca uyu 😅 ve bizim içinde uyu 😅😅 bak saat kaç olmuş hanımefendinin keyfini bekliyorum 🤪🤪

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar nasılsınız ben bir çalışan anne adayı olarak evde durmak beni çok sıkıyooo zamanda geçmiyo sağ salim çocuğumu kucağına alsam 🤲sizde nasıl durumlar uyumayanlarr burda mı🙂🤰
Vallahi ben temizlik alış veriş sonra sokak hayvanları ni beslemek doğada yürüyüş bı kafeye gidiyorum kendime bı kahve söylüyorum sevdiğim müzikleri dinlerim dışarıda yürüyüş yaparken her gün kendime yapacak bişey bulurum sır diye bı kitap aldım onu okuyorum tavsiye ederim canım 💕 yorulunca da sık sık ayaklarım i uzatıp film 📽️🎥 izlerim hayat sıkılmayacak kadar kısa eskiden herşeyi kendime çok dert ederdim çok büyüktür düm artık kendi değerimin farkındayım kafaya bişey takacak kadar kimse benden daha değerli değil düşüncesin deyim tavsiye ederim canım 38+4 haftalık hamileyim bende

Atanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi ben temizlik alış veriş sonra sokak hayvanları ni beslemek doğada yürüyüş bı kafeye gidiyorum kendime bı kahve söylüyorum sevdiğim müzikleri dinlerim dışarıda yürüyüş yaparken her gün kendime yapacak bişey bulurum sır diye bı kitap aldım onu okuyorum tavsiye ederim canım 💕 yorulunca da sık sık ayaklarım i uzatıp film 📽️🎥 izlerim hayat sıkılmayacak kadar kısa eskiden herşeyi kendime çok dert ederdim çok büyüktür düm artık kendi değerimin farkındayım kafaya bişey takacak kadar kimse benden daha değerli değil düşüncesin deyim tavsiye ederim canım 38+4 haftalık hamileyim bende
Bende yapıcam😀hemen hemen aynıyız Rabbim sağlıkla kucağımıza almayımnasip etsin

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende yapıcam😀hemen hemen aynıyız Rabbim sağlıkla kucağımıza almayımnasip etsin
Canımsın amin canim dikkat et kendine yorma kendini vallahi insan mutlu oluyor hele ekmek atıyorsun kuşlar gelip yiyor ya ben çok seviniyorum her sabah evi temizliyorum yavaş yavas yorulunca bırakıyorum sende öyle yap İnan can sıkılacak zaman kalmıyor canım 🙏💕

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Benimde çok cnm sıkılıyor ya bebişimin gelişimi geride kaynım bizde her işime burnu sokuyor eşimde buna sesini etmiyor bunaldım artık duvarlar üstüme üstüme geliyor sıkıldım yoruldum bittim😒😢

Tüm sayfalar yüklendi.