Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güneydoğu'nun nerseinde gerçi şaşırmıyorum sanki ben çok uzağım bizde öyleyiz susmak daha iyi ben dairemde geçince eşime patliyorum söyleyip duruyorum için açılana kadarhakimi helal etmiyorum diyorum tam rahatlayan kadarCizre'de yaşıyorum
Ben konuşan biri değilim tüm sıkıntılarımı içinde yaşarım Bi kenarda ağlarım içimi dökerim dayanamadığım zamanlar eşimde patlarım eşimde patlarım ve bende mardinliyim
Ben konuşan biri değilim tüm sıkıntılarımı içinde yaşarım Bi kenarda ağlarım içimi dökerim dayanamadığım zamanlar eşimde patlarım eşimde patlarım ve bende mardinliyim
Bende hastanedeyim oglum yarin sünnet olucak bi gece onceden yatış verdiler 30 haftalık hamileyim assa inmek yasak yukarı birinin çıkması yasak odada iki maske üst üste bayılmak uzereyim sıkıntıdan oglanda uyumamak icin direniyor sabah olurmu bana
Yanlis anlamazsan bisi sorabilirmiyim neden bu halinle oglunu sunnet ettiryon yazacbiraksaydin hem dogumda yapmis olurdun daha kolay olurdu yani Bende hamileyim konrole bile gidip gelene kadar canim cikiyo
Yanlis anlamazsan bisi sorabilirmiyim neden bu halinle oglunu sunnet ettiryon yazacbiraksaydin hem dogumda yapmis olurdun daha kolay olurdu yani Bende hamileyim konrole bile gidip gelene kadar canim cikiyo
Normalde yaza yaotiricaktim ama bi bebekle oglana bakmak daha zor olur oglum biraz nazlı bütün ilgi onda olsun istiyor kardesinide biraz kıskanıyor aslinda üç ay önce yaptiricaktim ama alerjik sebeplerinden dolayı ozel hastaneler tereddüt edince devlette ancak sira bulduk pedagog lada gorustuk oda dogumdan once yapilmasi butun ilginin onda olmasj bu sureci daha kolay atlatmasini saglar deyince bizde yaptirmaya karar verdik şükür koktugum gibi zor gecmedi evdeyiz şimdi eşim izin aldi bikacgun yardimci olmak icin iki gunde iyileşir dedi dr bakalim sebebi bu yani seneye de anaokuluna baslicak o yuzden okula giderken yaptirmak daha zor olur kizda dogucak evde iki bakim bekleyen cocuk yerine biri karnimda iken yaptirmak banada mantikli geldi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Normalde yaza yaotiricaktim ama bi bebekle oglana bakmak daha zor olur oglum biraz nazlı bütün ilgi onda olsun istiyor kardesinide biraz kıskanıyor aslinda üç ay önce yaptiricaktim ama alerjik sebeplerinden dolayı ozel hastaneler tereddüt edince devlette ancak sira bulduk pedagog lada gorustuk oda dogumdan once yapilmasi butun ilginin onda olmasj bu sureci daha kolay atlatmasini saglar deyince bizde yaptirmaya karar verdik şükür koktugum gibi zor gecmedi evdeyiz şimdi eşim izin aldi bikacgun yardimci olmak icin iki gunde iyileşir dedi dr bakalim sebebi bu yani seneye de anaokuluna baslicak o yuzden okula giderken yaptirmak daha zor olur kizda dogucak evde iki bakim bekleyen cocuk yerine biri karnimda iken yaptirmak banada mantikli geldi
Amin inşallah
Cok saol canım bekledigimden daha kolay geçti şimdi evdeyiz cok şükür hersey yolunda canim gecmis olsun gozun aydin olsun ,iyikide yaptirmissin solediklerni okuyunca ,benimkide seneye ana okuluna baslicak kucuklukten beri sunnet ettirmek istiyodum birakmadilar bende seneye yazin yapmayi dusunuyom insallah o zmnda ikinci bebegim bir yasinda olur bakalim Allah cumlemizin yardimcisi olsun