Canlarim haydi gelin sohbete 🤩🥰❤

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Canlarim haydi gelin sohbete 🤩🥰❤ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,177 kez görüntülenmiş, 73 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canlarim haydi gelin sohbete 🤩🥰❤
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Kuyamam ama karnj av olsaydi yerdi sanki kuzum🤷‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ohhhh ne güzel iyi yapmışsın cnm turkiyeye ne zaman geleceksin

Ohhhh ne güzel iyi yapmışsın cnm turkiyeye ne zaman geleceksin
Aynen kuzum ama laren col fena topragin burnundan getiryor oyuncaklarının aldığı zaman bağırıyor 🤭🤭🤭💜🤣
7 ayda gelicez İnsAllah iki ay kalırız

Gözbebeğim

Kayıtlı Üye
rank

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ne güzel maşallah benim oğlumda o konuda öyle çok şükür ❤️ ama çok aşırı inat çok evin ilk ve tek torunu bu tarafın şımarık büyüdü hani her istediği olduğu için şimdi de olamayınca kıyamet kopuyor 😂 ve bana aşırı düşkün bu huyu bebek olunca çok kötü olacak ya
Aynen benim oglumda her iki taraftan da tek torun ve ebey simartirildi suan larene onu yaptırmıyorum laren suan herkezden uzakta büyüyor oglumun zamaninda hep yanyanaydik her iki aile ile birlikte larenin simartirmasini istemiyorum açıkçası hayir dendiginde olmayacağını bilsin istiyorum oglum ole degil hayir diyorum ama olacak diyor oda asiri inat ve beni bazen bezdiriyor insallah olmaz kuzum burda sana cok yük biniyor tam kiskanma zamanlari ve bu zamana kadar tek büyüyüp sonradan bir kardes geldiğinde inan psikolijik acidan dengeleri bozulabiliyor

Ohhh haddi insallah marasa gidiceksin degilmi

İyi diyelim iyi olsun uzanmişim uyku girmiyor gözüme doktor kontrolü insani cidden bozuyor piskolojikmen ☺

EE sen nasılsın cnm
Skma canini kuzum hersey olacağına varir Rabbimden gelene raziyiz allahim Hayırlisi nasip etsin içini ferah tut🙏🤲🥰 şükür kuzum laren uyudu oglum uyudu 1 bardak cay icip bende uyuma moduna giricem eger laren uyanmazsa tabi🤭

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Aynen benim oglumda her iki taraftan da tek torun ve ebey simartirildi suan larene onu yaptırmıyorum laren suan herkezden uzakta büyüyor oglumun zamaninda hep yanyanaydik her iki aile ile birlikte larenin simartirmasini istemiyorum açıkçası hayir dendiginde olmayacağını bilsin istiyorum oglum ole degil hayir diyorum ama olacak diyor oda asiri inat ve beni bazen bezdiriyor insallah olmaz kuzum burda sana cok yük biniyor tam kiskanma zamanlari ve bu zamana kadar tek büyüyüp sonradan bir kardes geldiğinde inan psikolijik acidan dengeleri bozulabiliyor

Skma canini kuzum hersey olacağına varir Rabbimden gelene raziyiz allahim Hayırlisi nasip etsin içini ferah tut🙏🤲🥰 şükür kuzum laren uyudu oglum uyudu 1 bardak cay icip bende uyuma moduna giricem eger laren uyanmazsa tabi🤭

Asena benim.oglumda oyle

Tüm sayfalar yüklendi.