Canlarım son 3 gün

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Canlarım son 3 gün başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,341 kez görüntülenmiş, 107 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canlarım son 3 gün
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yazgülü(semra)

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Guzellerim çantam hazir herseyim tamam nescafe koydum incir falan da koydum dogumdan sonra agzima atarim sut indirsin falan diye🤭pijamam tamam. Hasta bezi ,bebegin kiyafetleri,bebek bezi,islak mendil,dezanfektan,gogus kalkani kremi, terligim,tacım,iccamasirim,havlu dusunuyorumm dusunuyorum baska ne koysam diye🤔 varmı eksik
Gizem 3 hurmaya yasin oku birinı dogumdan once birini dogumdan sonra birini de bebegın agzına sur ve sekerlı suyu kesinlikle verme emzır sutun gelene kadar gelince mama takviyesi yap emzırdıkce sutun gelecek geldikce mamayı azalt sarılık olmaz 🤗

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
A
Aytenim seni de rabbim bi avazda kurtarsn
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eveet bitanem incir ye surekli at agzina
Amin canim cok tewekur ederim cumlemizi bu gun yazdim amma okuyan olmadi😣😣belimde cok agrim oluyor bide gobek ustunde bel agrisi diyolar ki dogumun yaklawdigi icindir oylemidir gercekden? Dogum yakinda olucak onumu demek istiyor nedir anlamadim

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
A

Amin canim cok tewekur ederim cumlemizi bu gun yazdim amma okuyan olmadi😣😣belimde cok agrim oluyor bide gobek ustunde bel agrisi diyolar ki dogumun yaklawdigi icindir oylemidir gercekden? Dogum yakinda olucak onumu demek istiyor nedir anlamadim
Kuzum benim de bugun belim koptu benim 3 gun sonra dogum var senin de yaklasmis olablr kuzum artk haftalarimiz aynı kendini cok yorarsan sıklaşır agrilarin balim birak herseyi bosver uzan dinlen hep

Gizem 3 hurmaya yasin oku birinı dogumdan once birini dogumdan sonra birini de bebegın agzına sur ve sekerlı suyu kesinlikle verme emzır sutun gelene kadar gelince mama takviyesi yap emzırdıkce sutun gelecek geldikce mamayı azalt sarılık olmaz 🤗
Sekerli suyu verme mi diyosun kuzum ya🤔 birde her 3 hurmaya ayri ayri 3 yasin demi her birine bi yasin okuyacam demi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Guzellerim çantam hazir herseyim tamam nescafe koydum incir falan da koydum dogumdan sonra agzima atarim sut indirsin falan diye🤭pijamam tamam. Hasta bezi ,bebegin kiyafetleri,bebek bezi,islak mendil,dezanfektan,gogus kalkani kremi, terligim,tacım,iccamasirim,havlu dusunuyorumm dusunuyorum baska ne koysam diye🤔 varmı eksik
Tek eksik şuan minnak yakışıklı Bora' mız oda 3 gün sonra bizimle 😍😍

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benim de bugun belim koptu benim 3 gun sonra dogum var senin de yaklasmis olablr kuzum artk haftalarimiz aynı kendini cok yorarsan sıklaşır agrilarin balim birak herseyi bosver uzan dinlen hep

Sekerli suyu verme mi diyosun kuzum ya🤔 birde her 3 hurmaya ayri ayri 3 yasin demi her birine bi yasin okuyacam demi
Butun ev iwleri bana bakiyor nasil dinleniyim ki yemek icmek hepsi hazirmi diye bana soyleniyorlarr ustu ustelik yuruyuw yap merdiven in cik

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Butun ev iwleri bana bakiyor nasil dinleniyim ki yemek icmek hepsi hazirmi diye bana soyleniyorlarr ustu ustelik yuruyuw yap merdiven in cik
Sen bi sure merdiveni yürüyüşü birak ozaman kuzum yeterince evde yoruyolar seni zaten😤😤😤

Tek eksik şuan minnak yakışıklı Bora' mız oda 3 gün sonra bizimle 😍😍
Ayh oglusumun ismini boyle sizlerin agzindan duymak cok hosuma gidiyor ya😍😍

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Sağlıklı hayırlı bi doğum olur inşallah canım 🙏 🥰 hayırlı haberlerini bekliyorum. Rimel ruj filan da at foto çekimi için 🤪😊

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sen bi sure merdiveni yürüyüşü birak ozaman kuzum yeterince evde yoruyolar seni zaten😤😤😤

Ayh oglusumun ismini boyle sizlerin agzindan duymak cok hosuma gidiyor ya😍😍
Eee annesi ismi düşünüp koyacak kişi sağolsun pek güzel isim seçmiş 😍❤️

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Tacını unutmamissin😍

Tüm sayfalar yüklendi.