Canlarım son 3 gün

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Canlarım son 3 gün başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,306 kez görüntülenmiş, 107 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canlarım son 3 gün
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yazgülü(semra)

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Guzellerim çantam hazir herseyim tamam nescafe koydum incir falan da koydum dogumdan sonra agzima atarim sut indirsin falan diye🤭pijamam tamam. Hasta bezi ,bebegin kiyafetleri,bebek bezi,islak mendil,dezanfektan,gogus kalkani kremi, terligim,tacım,iccamasirim,havlu dusunuyorumm dusunuyorum baska ne koysam diye🤔 varmı eksik
Canım allahım bebeğini hayırlısıyla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş çok tatlısın bende çok sevdim seni hangi hastanede doğum yapacaksın bende konya selçukludayım keşke whatsap grubu yapabilsek bu arada kızında çok tatlı maşaallah güzelliğini senden almış 😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim yardımcın olsun ❤️🙏 dualarım seninle rabbim yardımcın olsun biran önce acısız ağrısız istediğin gibi gerçekleşir doğumun inşallah kimseyi de kafana takma istemediğin kişilere hastane vuris nedeniyle ziyaretçi kabul etmiyor de seni strese sokacağını düşündüğün kişilere seni çok seviyorum her ne kadar seni görmesem de İnan çok sevdim seni sanki kardeşim doğuma girecek kadar duygusalim ❤️🙏
Aynen
Canımsın bastacisin iyiki tanıdım seni iyiki varsın canım çok mutlu ol Paşa'nla prensesinle eşinle seni İnan görmeden çok sevdim herkese karşı içten ve samimi sin kimseyi kiracak üzecek incitecek bı mesaj yazdığını görmedim annenin babanın ellerinden öpüyorum senin gibi terbiyeli hassas bir evlat yetiştirdikleri için ❣️😘💐
Hediye ablacım aynen bende katılıyorum sana ben bile bu yazdıklarını okurken çok sevindim özellikle de yorumlarını takip ettiklerim arasındasın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim yardımcın olsun ❤️🙏 dualarım seninle rabbim yardımcın olsun biran önce acısız ağrısız istediğin gibi gerçekleşir doğumun inşallah kimseyi de kafana takma istemediğin kişilere hastane vuris nedeniyle ziyaretçi kabul etmiyor de seni strese sokacağını düşündüğün kişilere seni çok seviyorum her ne kadar seni görmesem de İnan çok sevdim seni sanki kardeşim doğuma girecek kadar duygusalim ❤️🙏
Aynen
Canımsın bastacisin iyiki tanıdım seni iyiki varsın canım çok mutlu ol Paşa'nla prensesinle eşinle seni İnan görmeden çok sevdim herkese karşı içten ve samimi sin kimseyi kiracak üzecek incitecek bı mesaj yazdığını görmedim annenin babanın ellerinden öpüyorum senin gibi terbiyeli hassas bir evlat yetiştirdikleri için ❣️😘💐
Hediye ablacım aynen bende katılıyorum sana ben bile bu yazdıklarını okurken çok sevindim özellikle de yorumlarını takip ettiklerim arasındasın

Son düzenleme:

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Guzellerim çantam hazir herseyim tamam nescafe koydum incir falan da koydum dogumdan sonra agzima atarim sut indirsin falan diye🤭pijamam tamam. Hasta bezi ,bebegin kiyafetleri,bebek bezi,islak mendil,dezanfektan,gogus kalkani kremi, terligim,tacım,iccamasirim,havlu dusunuyorumm dusunuyorum baska ne koysam diye🤔 varmı eksik
Sağ sağlim kavuş yavruna canım ilk kimde bir hazırlıkyapmadım kaynanam ben yaptım dedi kocamda o yaptı diye banvbirşey yaptırmaöış rezil olmuştum aklına ne geliyorsa iki iki koy 🥰 bunda kendi çantam heln yok kunamayın benide 🥰🥰🥰 ama hazırlık yaptım son 15 günüm

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Hadi gizemm git doğurda gel ona göee karar verecem 2. Sezeryan mi normal mi olsun diye 😂

Hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah kuzum bizi habersiz bırakma 😘😘dualarımız seninle

Serbet

Kayıtlı Üye
rank
Yenidogan bebeğe şekerli su vermeyin nolur :( Biri yazmış, cok ürktüm yapmayin.
İnşallah saglikla gelsin bebis,sutunuz de ilk uc dort gun koyu kivamli ve az gibi gelir ama bebege muthis faydasi olacak, sarılık da olmayacak inşallah.
Lohusa pedi alın cantaniza, canped'in sari veya pembe paketinden 2-3 adet olsun yaninizda.

Tüm sayfalar yüklendi.