Canlarım son 3 gün

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Canlarım son 3 gün başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,306 kez görüntülenmiş, 107 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Canlarım son 3 gün
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yazgülü(semra)

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah kuzum bizi habersiz bırakma 😘😘dualarımız seninle
Birakirmiyim hic bebegm benim😇😇
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vala normal yaptim ebeminkini gordum bide sezeryani deniyim bakıym😂😂😂 umarim yagmurdan kacarken doluya tutulmam😂😂😂
Hadi gizemm git doğurda gel ona göee karar verecem 2. Sezeryan mi normal mi olsun diye 😂

Son düzenleme:

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Guzellerim çantam hazir herseyim tamam nescafe koydum incir falan da koydum dogumdan sonra agzima atarim sut indirsin falan diye🤭pijamam tamam. Hasta bezi ,bebegin kiyafetleri,bebek bezi,islak mendil,dezanfektan,gogus kalkani kremi, terligim,tacım,iccamasirim,havlu dusunuyorumm dusunuyorum baska ne koysam diye🤔 varmı eksik
Bence ev yapımı kayası suyu almalısın cnm doktor yiyip içe bilirsin dediğinde önce onu iç ben aynı gün içinde gazımı çıkardım büyük tuvaletini yaptım çok yardımcı oluyor ☺️

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Bence ev yapımı kayası suyu almalısın cnm doktor yiyip içe bilirsin dediğinde önce onu iç ben aynı gün içinde gazımı çıkardım büyük tuvaletini yaptım çok yardımcı oluyor ☺️
Ayy supersin kuzum vala insallah bende çıkartırım hmm bilemedim bak simdi kayisi mi yoksa kayisi kompostosumu alsam ki yanima🤔

Canım allahım bebeğini hayırlısıyla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş çok tatlısın bende çok sevdim seni hangi hastanede doğum yapacaksın bende konya selçukludayım keşke whatsap grubu yapabilsek bu arada kızında çok tatlı maşaallah güzelliğini senden almış 😘

Aynen

Hediye ablacım aynen bende katılıyorum sana ben bile bu yazdıklarını okurken çok sevindim özellikle de yorumlarını takip ettiklerim arasındasın

Aynen

Hediye ablacım aynen bende katılıyorum sana ben bile bu yazdıklarını okurken çok sevindim özellikle de yorumlarını takip ettiklerim arasındasın
Canımmm gercekten keske normal telefonda da gorusebilsek😇 sen doğumunu selcukludami yapacaksın

Seydaysr

Kayıtlı Üye
rank
Guzellerim çantam hazir herseyim tamam nescafe koydum incir falan da koydum dogumdan sonra agzima atarim sut indirsin falan diye🤭pijamam tamam. Hasta bezi ,bebegin kiyafetleri,bebek bezi,islak mendil,dezanfektan,gogus kalkani kremi, terligim,tacım,iccamasirim,havlu dusunuyorumm dusunuyorum baska ne koysam diye🤔 varmı eksik
Allah'ım bi sancida kurtarsın canım darısı bize inşallah yedek kıyafet al kendine

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Aldim balım benimm😇 rabbim sizleri de acisiz kurtarsn insallah
Allah'ım bi sancida kurtarsın canım darısı bize inşallah yedek kıyafet al kendine

Sağ sağlim kavuş yavruna canım ilk kimde bir hazırlıkyapmadım kaynanam ben yaptım dedi kocamda o yaptı diye banvbirşey yaptırmaöış rezil olmuştum aklına ne geliyorsa iki iki koy 🥰 bunda kendi çantam heln yok kunamayın benide 🥰🥰🥰 ama hazırlık yaptım son 15 günüm
Bende ilkinde tecrubesiz olunca bunda ne var ne yok doldurdum cantaya kuzum🤦‍♀️😂

Efsane1999

Kayıtlı Üye
rank
Diş fırçası macunu tarak ve tabiki makyaj malzemeleri😂inşAllah sag salim alırsın bebegini kucagına bitanem🙏benimde sezeryan 10 na ertelendi😤

Oyyyyyy minişimiz gelecek sağlıklaaaaaa öp yerimize olur muuuu sizi çoookkk seviyorum ve öpüyorum 🥰😘😘😘😘

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kaldı iki gün ben bile heyecan yaptım 🥰🥰🥰 geliyor yakışıklı he hazırlanmış bekliyor annesi 🤗🤗🧿🧿❤️❤️

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Elma suyu sezeryan olacaksan cok iyi geliyor kesinlikle denemebi tavsiye ederim

Tüm sayfalar yüklendi.