Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar çatı muaynesi yapıldı ve çok kötüydü canım acıdı sanırım kendimi sıktım doktorda saolsun hiç acımadı çatı muayenesi sonrası 2 gündür ağrım var ve kahverengi akıntı geldi normal mi sizce Nişan olma ihtimali varmı başına gelen varmi
Kızlar çatı muaynesi yapıldı ve çok kötüydü canım acıdı sanırım kendimi sıktım doktorda saolsun hiç acımadı çatı muayenesi sonrası 2 gündür ağrım var ve kahverengi akıntı geldi normal mi sizce Nişan olma ihtimali varmı başına gelen varmi
Teşekkür ederim cevabın için canım Çarşamba günü suni sancı verip alalım çocuğu dedi ben tatile gidicem dedi biraz stres var 38+3 oluyorum kafam karışık ne yapicam bilmiyorum
Teşekkür ederim cevabın için canım Çarşamba günü suni sancı verip alalım çocuğu dedi ben tatile gidicem dedi biraz stres var 38+3 oluyorum kafam karışık ne yapicam bilmiyorum
Bende de öyle olmuştu doğumum oldu diğersi gün özel de kolay kolay bakmadılar ama devlette 3 kere aynı gün yaptılar oradan çıkıp özele gittik sezeryana girdim hemenn enfeksiyon kaptı kızım tam 1 ay yattı küvezde bence ihmal etme hiç sonunda kendini çok suçlu hissedersin
Bende de öyle olmuştu doğumum oldu diğersi gün özel de kolay kolay bakmadılar ama devlette 3 kere aynı gün yaptılar oradan çıkıp özele gittik sezeryana girdim hemenn enfeksiyon kaptı kızım tam 1 ay yattı küvezde bence ihmal etme hiç sonunda kendini çok suçlu hissedersin
Yok çiçeğim vajinaya kayganlaştırıcı jel sürüyorlar 2 parmağını sokuyor doktor birkaç saniye sürüyor zaten
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr