Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben ilkinde badem yagı kullandım ama çatladım bu sefer hic bi şey kullanmıyorum banyodan cıktıgım da sadece bebekyagı sürüyorum onun dısında bı çabam yok bol boool su içiyorum hala çatlamadım
Benim de hiç çatlağım yoktu 8 ay'a kadar nst' ye girdim oda da bir hamiş vardı nasıl çatlamış hayretle baktım kaldım çok baktım herhalde 2 gün sonra çatlağım oldu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben ilkinde badem yagı kullandım ama çatladım bu sefer hic bi şey kullanmıyorum banyodan cıktıgım da sadece bebekyagı sürüyorum onun dısında bı çabam yok bol boool su içiyorum hala çatlamadım
Canım hindistan ceviizi yağı ve bebek yağı çok iyi geliyor. Karnındaki gerginliğin ve kurulugun gidiyor. Birde kişinin bünyesinden bünyesine değişiyor çatlak konusunda. Ben göğüs uçlarına da sürüyorum kuruluk olmasın diye. Kurulukta kaşıntı yapabiliyor. Benimki böyle oluyor sizdede kuruluk oluyormu bilmiyorum