Ayseme katılıyorum gerekeni söylemiş arkadaşım geçmiş olsun kuzumGeçmiş olsun canım istersen nane limon, ballı süt yada sade soda alıp içine limon sıkıp onu iç oda iyi gelir geçmiş olsun. İlaç hakkındaki bir bilgim yok![]()
Ayseme katılıyorum gerekeni söylemiş arkadaşım geçmiş olsun kuzum
Geçmiş olsun canım Ilaç hakkında bir bilgim yok kzuum ıhlamur nane limon içebilirsin boğazlarına iyi gelicektir aynı zamanada tereyağ ve zenfecili bi küçük tencere de karıstir macun kıvamına gelince kaşık kaşık yiyebilirsinKızlar cefaks kullanan varmı 500 mg boğazım doluda hemde alerjim var onun için
kecmis olsunKızlar cefaks kullanan varmı 500 mg boğazım doluda hemde alerjim var onun için
Geçmiş olsun ilacı hiç bilmiyorum cnmKızlar cefaks kullanan varmı 500 mg boğazım doluda hemde alerjim var onun için
Gebeysen doktor önermeden antibiyotik alma canım bitkisel şeyler dene geçmiş olsun. Cefaks alt bölge enfeksiyonlarinda kullanılıyorKızlar cefaks kullanan varmı 500 mg boğazım doluda hemde alerjim var onun için
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar cefaks kullanan varmı 500 mg boğazım doluda hemde alerjim var onun için