Cinsiyet konusu 😅

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan Cinsiyet konusu 😅 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,583 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet konusu 😅
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar üç oğlum var ve üçünde de aşırı aşerme yaşadım 9 ay kustum baya kilo verdim ama şuan aşırı iştahım var yiyorum yiyorum doymuyorum midem bulanıyor ama açlık hissediyorum yani bu çok farklı bu kız olur mu acaba? Aşerme durumları kız ve erkekte farklı oluyor mu?
Valla tatlım oğlumda tatlı yedim şimdi kızıma hamileyim oğlumda nasilsam öyleydim rahat geçti kusmadim ne ise o hatta inanamadim başta kızım olacağına ama anladimki hicbirseyle alakası yok sadece oğlumda başım çok agrimisti bunda hiç agrimadi migrenin falan yoksa basın hiç agrimadiysa kız olur 🤭🤭🤭

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Valla tatlım oğlumda tatlı yedim şimdi kızıma hamileyim oğlumda nasilsam öyleydim rahat geçti kusmadim ne ise o hatta inanamadim başta kızım olacağına ama anladimki hicbirseyle alakası yok sadece oğlumda başım çok agrimisti bunda hiç agrimadi migrenin falan yoksa basın hiç agrimadiysa kız olur 🤭🤭🤭
Migrenim var ve bunda migrenim nerdeyse her hafta tutuyor 😣

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar üç oğlum var ve üçünde de aşırı aşerme yaşadım 9 ay kustum baya kilo verdim ama şuan aşırı iştahım var yiyorum yiyorum doymuyorum midem bulanıyor ama açlık hissediyorum yani bu çok farklı bu kız olur mu acaba? Aşerme durumları kız ve erkekte farklı oluyor mu?
9 aylık hamileyim hala aşeriyorum ama hep tatlı şeyler 25 kilo aldım Vala iştahım çok ama 3 gündür biraz korkuyorum anestezi için sanki iştahım gitmiş

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
9 aylık hamileyim hala aşeriyorum ama hep tatlı şeyler 25 kilo aldım Vala iştahım çok ama 3 gündür biraz korkuyorum anestezi için sanki iştahım gitmiş
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaç haftalık şuan doktor tahminde bulundu mu
Daha çok ufak 3-4 haftalık minik ufak bir haşhaş tanesi 🤗🤗😁

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Daha çok ufak 3-4 haftalık minik ufak bir haşhaş tanesi 🤗🤗😁
Amanın çok minnosmus 🤭 maşallah bakalım ne olacak senin için heyecanlı💕

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Vallah olmuyor canim bi fark ben iki oglumda ayini yasadim bu cook farklıydı cook 100 100 kiz dedim oğlan geliyor🤷‍♀️😂😂😂

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Kac haftaliksin bilmiyorum ama cnm herzaman kiz olunca daha cok kusuldugunu ve mide bulantisinin cok oldugunu diyuyorum ve görüyorum benimde 3 kizim olucak ilk 4 ay basim kalkmiyo yataktan kusmaktan

Nisa16

Kayıtlı Üye
rank
Canim benimde 2oglan Dan sonra bikizim oldu oglanlarda hiç mide bulantısı kusma olmadı ama kizimda 5 ayima kadar hep küstüm benim oglanlarda daha rat gecti oglarda hep tatli yerdim kizimdada hep eski yedim bence herkezinki farklı olabiliyor inşallah Allah sanada bir kız evlat verir kız baska

Tüm sayfalar yüklendi.