Cinsiyet konusu 😅

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan Cinsiyet konusu 😅 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,582 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet konusu 😅
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar üç oğlum var ve üçünde de aşırı aşerme yaşadım 9 ay kustum baya kilo verdim ama şuan aşırı iştahım var yiyorum yiyorum doymuyorum midem bulanıyor ama açlık hissediyorum yani bu çok farklı bu kız olur mu acaba? Aşerme durumları kız ve erkekte farklı oluyor mu?

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar üç oğlum var ve üçünde de aşırı aşerme yaşadım 9 ay kustum baya kilo verdim ama şuan aşırı iştahım var yiyorum yiyorum doymuyorum midem bulanıyor ama açlık hissediyorum yani bu çok farklı bu kız olur mu acaba? Aşerme durumları kız ve erkekte farklı oluyor mu?
Aşerma durumunu bilmiyorum canım oğlumda da kızımda da bir defa falan aşerdim ilk oğlumda çok rahattım ilk 3 ay kusma bulantı oldu sonra geçti herşeyi yedim rahattım ama kız beni perişan etti 8 aylık olduk hala kusuyorum hala midem bulanıyor aşırı kilo verdim hepsi farklı oluyor demek ki

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bendede oğlumda çok istahliydim kızımda ise sürekli kustum mide bulantısı çok yaşadım hiç yemek yemek istemedim her hamilelikte farklı oluyormuş inşallah Allah gönlüne göre verir canım benimde bı oğlum var bunada kız dedi dr hala her kontrole gittiğimde soruyorum kız demi diye 🤦🤣

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Aşerma durumunu bilmiyorum canım oğlumda da kızımda da bir defa falan aşerdim ilk oğlumda çok rahattım ilk 3 ay kusma bulantı oldu sonra geçti herşeyi yedim rahattım ama kız beni perişan etti 8 aylık olduk hala kusuyorum hala midem bulanıyor aşırı kilo verdim hepsi farklı oluyor demek ki
Demek ki çünkü ben üç oğlumda da aşırı kötü oldum kilo verdim baya ama bu daha tabi çok yolun başı belki ondan sürekli açım kendimi tutmaya çalışıyorum aşırı kilo alırım korkusuyla 😅😅

Sen hangisini istiyorsun kəzmı erkekmi?
Ama bişi söyliyimmi kəz çok güzel bi duygu
Bu arada ben 3ündede kustum 4 ay hiç bişi yemedim su içib yatıyordum
2 si oglan 1 kız🤗🤗🤗

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Bendede oğlumda çok istahliydim kızımda ise sürekli kustum mide bulantısı çok yaşadım hiç yemek yemek istemedim her hamilelikte farklı oluyormuş inşallah Allah gönlüne göre verir canım benimde bı oğlum var bunada kız dedi dr hala her kontrole gittiğimde soruyorum kız demi diye 🤦🤣
İnsan inanmıyor ama bana şu vakte kadar hiç kız demediler yaa bakalım bu üçten sonra bir kız olsa en azından derdim ki beklenmeyen bir gebelikti ama sürpriz oldu kızım oldu derim bakalım nasip kısmet 🙏🙏🤗

Kibar

Kayıtlı Üye
rank
Bende bu hamileliğimde çok aşeriyordum tokluk nedir bilmiyorum ağzım hiç boş durmuyordu hep ilk 4ay boyunca şuan 29 haftalık olduk çok şükür geçti

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
2 si oglan 1 kız🤗🤗🤗
Valla eli ayağı sağ salim sorunu olmasın hayırlı olsun cinsiyete takılmam ama üç erkekten sonra bir kız olsa hani fena da olmazdı 😂😂😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende bu hamileliğimde çok aşeriyordum tokluk nedir bilmiyorum ağzım hiç boş durmuyordu hep ilk 4ay boyunca şuan 29 haftalık olduk çok şükür geçti
Cinsiyeti nedir peki

Xxhyalxx

Kayıtlı Üye
rank
Brn bütün kiz belirtilerini yasadim ama%90erkek denildi

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
2 si oglan 1 kız🤗🤗🤗
Allah bağışlasın bu arada 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Brn bütün kiz belirtilerini yasadim ama%90erkek denildi
Hmmm ben 3-4 aylıkken falan rüyamda görüyorum cinsiyetlerini bunu nedense kız hissediyorum ilk defa acaba diyorum istek mi his mi bunu anlayamıyorum ama kız gibi çünkü üç erkekten daha farklı herşeyi

Tüm sayfalar yüklendi.