Cinsiyet ogrenme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Cinsiyet ogrenme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,354 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet ogrenme
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçe Gökçek 🤰

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Selam kiz annesi olanlar kacinci ayda ogrendiniz veya erkek anasi olanlar kacinci ayda ogrendiniz benim daha belli deyil suan 17+2yim 18 hftalikda randevum var ogrenebilirmiyim sizce devlette
14 haftalikken ogrwndim erkek oldugunu kucuk bir cikintiai var dedi 🤣🤣 o cikinti hic gitmesi 🤣🤣🤣 hala ogrenemediyseniz kizdir buyuk ihtimal gostermez kendini kizlar . Kiz olarak ogrwnirseniz hemn alisveris yapmayin bir dahaki kontrolde cinsiyeti tekrar teyit ettirin 🤣🤣 kizdan donen olabiliyor yani cikinti olusuyor yada o an gozukmuyor birdahakinde belli olabiliyor falan. Erkek dersede o cikinti hic gitmiyor cikmiş bir kere 🤣🤣🤣 saglikla kucaginiza alin insallah cinsiyet onemli degil 🤲😘

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bnde özelde öğrendim 15 haftalıken sende öğrenirsin büyük ihtimal. Devlette de rabbim gönlüne göre versin 🤲
Amin canim insallah cumlenize
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

14 haftalikken ogrwndim erkek oldugunu kucuk bir cikintiai var dedi 🤣🤣 o cikinti hic gitmesi 🤣🤣🤣 hala ogrenemediyseniz kizdir buyuk ihtimal gostermez kendini kizlar . Kiz olarak ogrwnirseniz hemn alisveris yapmayin bir dahaki kontrolde cinsiyeti tekrar teyit ettirin 🤣🤣 kizdan donen olabiliyor yani cikinti olusuyor yada o an gozukmuyor birdahakinde belli olabiliyor falan. Erkek dersede o cikinti hic gitmiyor cikmiş bir kere 🤣🤣🤣 saglikla kucaginiza alin insallah cinsiyet onemli degil 🤲😘
Bncede daha alisveris yapmiycaz ogreneljm eyice oyle baslicaz alisverise

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Selam kiz annesi olanlar kacinci ayda ogrendiniz veya erkek anasi olanlar kacinci ayda ogrendiniz benim daha belli deyil suan 17+2yim 18 hftalikda randevum var ogrenebilirmiyim sizce devlette
Ben ikinci gebeligimde hamileyim 30. Haftaya girdim ikisinde kız ilk kızım bir buçuk yaşında ilk kızımı 22 hafta öğrendim bunuda 24 haftalık Ken öğrendim ama ben kasten geç gittimki net belli olsun diye

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar