Cinsiyet 😍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Cinsiyet 😍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,906 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet 😍
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Neslihan gayiranal

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dün hastaneye gittim ve artık bebisimin cinsiyetini öğrendim ailemize minik bir prens geliyor 😍😍 ilk gebeligim ve çok heyecanlıyım bunun yanı sıra hareketlerinide hissediyorum artık 🤭 Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu çok güzel bir duygu
Sanirim bu sene erkek bebek senesi benimde 21 haftaya dogru yol aldik erkek cinsiyetimiz rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah🥰bu arada benimde ilk gebeligim 4 yilin üstüne gelen mucizem🤲🧿🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Himm bende öğrenebilirmiyim acaba 12 haftalik
Öğrenen vqr canim ama ben 12 haftalik da gittiğim de doktor göstermiyor demişti zaten garanti olarak normalde 14 ve 16 haftada belli oluyormuş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sanirim bu sene erkek bebek senesi benimde 21 haftaya dogru yol aldik erkek cinsiyetimiz rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah🥰bu arada benimde ilk gebeligim 4 yilin üstüne gelen mucizem🤲🧿🥰
Ne güzel canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah cemi cümlemizin de 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar