Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı olsun canım Benim de doktorum ilk olarak erkek dedi Bi daha ki kontrolde kız dedi Bi ay daha bekledik gerçek sonuç için şuan elhamdülillah kızım yanımda yatıyor doktorlar da pek emin olamıyorlar..
Bana 15. Haftamda %99 kız demişti özele girmiştim ondan sonrada hep devlete gittim hiç söylemediler şimdi 29 hastalığim herşeyi kız bebise göre aldım umarım değişmez
Sağlıkla gelsin gerisi mühim değil de yine de ne bileyim değişir mi sizce
Hiç bilmiyorum ya benim kendi doktorum kadın hastalıklarına geçmiş kime gitsem sen benim hastam değilsin diyor
En son bı ay önce zar zor sıra buldum gittim kan tahlillerime baktı ilaç yazdı gönderdi ultrasona bile koymadı beni o derece
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ayyy sinir oldum ya ne demek sen benim hastam degilsin 2 dk ultrasona bakip soylemek bukadar zir mu ya olmazsa bidahaki kontrolüne de bir seferligine ozele git sonra tekrar devlete devam edersin canım
Hiç bilmiyorum ya benim kendi doktorum kadın hastalıklarına geçmiş kime gitsem sen benim hastam değilsin diyor
En son bı ay önce zar zor sıra buldum gittim kan tahlillerime baktı ilaç yazdı gönderdi ultrasona bile koymadı beni o derece
Ayyy sinir oldum ya ne demek sen benim hastam degilsin 2 dk ultrasona bakip soylemek bukadar zir mu ya olmazsa bidahaki kontrolüne de bir seferligine ozele git sonra tekrar devlete devam edersin canım
Bende aynen öyle yapicam özellikle bayan doktorlar öyle yapıyor
Bı kere erkek doktora gitmiştim o çok iyiydi şimdi tekrar ona sıra aldım çünkü bı o sorularımı doğru dürüst cevaplıyor
Kendi doktorum da gitti zaten şansım yok ki
Bende aynen öyle yapicam özellikle bayan doktorlar öyle yapıyor
Bı kere erkek doktora gitmiştim o çok iyiydi şimdi tekrar ona sıra aldım çünkü bı o sorularımı doğru dürüst cevaplıyor
Kendi doktorum da gitti zaten şansım yok ki
Hemde kaç kere kuzum söylemiyorlar bı turlu bı hafta sonra randevum var artık onda da söylemezlerse mecbur acile giderim
Hemde kaç kere kuzum söylemiyorlar bı turlu bı hafta sonra randevum var artık onda da söylemezlerse mecbur özele giderim