Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübra 🙊🙉🙈 tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,838 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Kübra 🙊🙉🙈
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra 🙊🙉🙈

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Bana 15. Haftamda %99 kız demişti özele girmiştim ondan sonrada hep devlete gittim hiç söylemediler şimdi 29 hastalığim herşeyi kız bebise göre aldım umarım değişmez
Sağlıkla gelsin gerisi mühim değil de yine de ne bileyim değişir mi sizce
29 haftalk olmussun kuzum hala devlette neden soylemiyolar ya

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
29 haftalk olmussun kuzum hala devlette neden soylemiyolar ya
Hiç bilmiyorum ya benim kendi doktorum kadın hastalıklarına geçmiş kime gitsem sen benim hastam değilsin diyor
En son bı ay önce zar zor sıra buldum gittim kan tahlillerime baktı ilaç yazdı gönderdi ultrasona bile koymadı beni o derece
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sordunuz mu acaba
Hemde kaç kere kuzum söylemiyorlar bı turlu 😔 bı hafta sonra randevum var artık onda da söylemezlerse mecbur acile giderim

Sordunuz mu acaba
Hemde kaç kere kuzum söylemiyorlar bı turlu 😔 bı hafta sonra randevum var artık onda da söylemezlerse mecbur özele giderim

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ayyy sinir oldum ya ne demek sen benim hastam degilsin 2 dk ultrasona bakip soylemek bukadar zir mu ya😖😡 olmazsa bidahaki kontrolüne de bir seferligine ozele git sonra tekrar devlete devam edersin canım
Hiç bilmiyorum ya benim kendi doktorum kadın hastalıklarına geçmiş kime gitsem sen benim hastam değilsin diyor
En son bı ay önce zar zor sıra buldum gittim kan tahlillerime baktı ilaç yazdı gönderdi ultrasona bile koymadı beni o derece

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Ayyy sinir oldum ya ne demek sen benim hastam degilsin 2 dk ultrasona bakip soylemek bukadar zir mu ya😖😡 olmazsa bidahaki kontrolüne de bir seferligine ozele git sonra tekrar devlete devam edersin canım
Bende aynen öyle yapicam özellikle bayan doktorlar öyle yapıyor
Bı kere erkek doktora gitmiştim o çok iyiydi şimdi tekrar ona sıra aldım çünkü bı o sorularımı doğru dürüst cevaplıyor
Kendi doktorum da gitti zaten şansım yok ki

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Bende aynen öyle yapicam özellikle bayan doktorlar öyle yapıyor
Bı kere erkek doktora gitmiştim o çok iyiydi şimdi tekrar ona sıra aldım çünkü bı o sorularımı doğru dürüst cevaplıyor
Kendi doktorum da gitti zaten şansım yok ki
Kadin dogumcuya gidiyosan bayan halti yemeyceksin😂😂😂 kesinlkle erkek doktor canim benim 🥰

Kübra 🙊🙉🙈

Kayıtlı Üye
rank

Hemde kaç kere kuzum söylemiyorlar bı turlu 😔 bı hafta sonra randevum var artık onda da söylemezlerse mecbur acile giderim

Hemde kaç kere kuzum söylemiyorlar bı turlu 😔 bı hafta sonra randevum var artık onda da söylemezlerse mecbur özele giderim
Benim şu an 11 haftalık tahmin de bulundu ama kız olma ihtimali de var erkek olma ihtimali de😊

Tüm sayfalar yüklendi.