Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübra 🙊🙉🙈 tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,834 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Kübra 🙊🙉🙈
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra 🙊🙉🙈

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Ee bak siz boyle seyler yaziyorsnz ya ben cinsiyetini ogrensem de emin olmak için 2 doktora daha giderim,🤣🤣bunlar niye boyle yapıyo dusunsene kiz diyo her seyi pembe aliyn bi ay sonra erkek ee ben ne yapaym kiza hazırlık yapmistm
Ben 2 tulum aldım erkegede kızada giden renk başka bişey almadım hazırlık için daha çok erken canım

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Him son iki ay zor olmaz mi kiz insan yoruluyor
Ya ben zaten şimdi hazırlık yapmam da son 2 ay kala yaparım
İki ay geç bence son 3 aya girdigin gibi başlamalısın inan bana o kadar çok ıvır zıvır var ki hem maddi olarak da birden almak benim için sknti tabi senin durumunu bilemem ama sona bırakma içine sindikce al derim ben
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

🤣🤣Ahahhaha bisey desinler o kalsn yada emin degilsen hiç söyleme
Aynen öyle valla ya bana 15.haftada özelde %99 kız dediler sonra da hep devlete gittim hiç de söylemediler 29. Haftamdayim artık değişirse napcam hiç bilmiyorum 😂🙊

Aynen öyle valla ya bana 15.haftada özelde %99 kız dediler sonra da hep devlete gittim hiç de söylemediler 29. Haftamdayim artık değişirse napcam hiç bilmiyorum 😂🙊

Tüm sayfalar yüklendi.