Cinsiyet 🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraaa🤍 tarafından oluşturulan Cinsiyet 🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,516 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet 🙄
Konbuyu başlatan Sümeyraaa🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan حببتى❤️

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba ben 20 haftalık Ken hastaneye gittim kız dedi sonra kontrollerde hiç cinsiyetini sormadım doktorlarda hiç demedi kız rüyamda hep erkek bebek gördüm2 yıl önce vefat eden abımı gördüm anneme anne Sümeyranin ki vallahi erkek diyordu ablamda gebe hatta onunki kız dedi ablamın ki kız ama Sümeyra in erkek vallah dedi ve kim görurse beni senin ki kesin erkek diyorlar karnıma bakıp çünkü kızımda çok sismistim ve çirkinlesmistim 39+5 gün oldum ama içimde bir şüphe var ya erkek çıkarsa korkuyorum ya son iki gün kaldığı için gitmek istemiyorum hastaneye kafam çok karışık gitsemde hastaneye cinsiyeti gösterir mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sizce kizmi erkek mi

Ekli dosyalar

• IMG_20220224_094150.jpg
    IMG_20220224_094150.jpg
    2.2 MB · Görüntüleme: 239

Sybm

Guest
rank
Kızlar merhaba ben 20 haftalık Ken hastaneye gittim kız dedi sonra kontrollerde hiç cinsiyetini sormadım doktorlarda hiç demedi kız rüyamda hep erkek bebek gördüm2 yıl önce vefat eden abımı gördüm anneme anne Sümeyranin ki vallahi erkek diyordu ablamda gebe hatta onunki kız dedi ablamın ki kız ama Sümeyra in erkek vallah dedi ve kim görurse beni senin ki kesin erkek diyorlar karnıma bakıp çünkü kızımda çok sismistim ve çirkinlesmistim 39+5 gün oldum ama içimde bir şüphe var ya erkek çıkarsa korkuyorum ya son iki gün kaldığı için gitmek istemiyorum hastaneye kafam çok karışık gitsemde hastaneye cinsiyeti gösterir mi

Sizce kizmi erkek mi
Çok tatlısın

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank

Sizce kizmi erkek mi
Cnm niye sormadın ki doktoruna ☺️

Kader emir

Kayıtlı Üye
rank

Sizce kizmi erkek mi
Benim gobegimde ayni seninki gibi kilo da almamışsın şiş de dglsn 4 defa cinsiyeti sordum erkek dedi 5. Ciyi de sordum doktor dedi erkektir yinede herseyin hayırlısi

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Suan tam 35 haftaligim
Maşallah canım ya eşim bile dedi görümcem erkek karnına benziyor annem 5 tane doğurmuş diyor ben anlıyorum karnından erkektir kaç kerede rüyamda gördüm doktora diyorum ben geçen hafta geldim cinsiyetini sormayı unuttum doktor diyor son haftandasin belki göstermez bakıyor sonra erkek diyor ben sok eşim şok bide üstüne kim görse erkek diyor komşum evimizin güvenliği bile erkek dedi binkac kisidende duydum kız diyip erkek doğan bebek varmış bide ben 1 tane doktora tek sordum bir kaç tane doktor kız deseydiler böyle şüpheye dusmezdim işte

Cnm nts girmiyor musun her hafta o zaman sorabilirsin
Yok canım girmedim en son 36 hafta iken gittim şimdi 2 gün sonra 40 olacam o yüzden gitmedim nasılsa doğuracam diye ama iki gün sonra dogmazsa gidicez hastaneye herkes ariyorlar daha doğurmadinmi diyorlar kızım 36 hafta doğdu bunun böyle geç gelmesi şaşırtıyor insanları 😀😀

Cnm nts girmiyor musun her hafta o zaman sorabilirsin
Yok canım girmedim en son 36 hafta iken gittim şimdi 2 gün sonra 40 olacam o yüzden gitmedim nasılsa doğuracam diye ama iki gün sonra dogmazsa gidicez hastaneye herkes ariyorlar daha doğurmadinmi diyorlar kızım 36 hafta doğdu bunun böyle geç gelmesi şaşırtıyor insanları 😀😀

Valla ben surkeli soruyorum ama net öğrenemedim yarın detaylıda öğrenecem inslaah ☺️ cnm yani hiç mi merak etmedin şuan kaç haftaliksin
Ben bu gebeliğim boyunca 3 kez hastaneye gittim toplam hiç merak etmedim cinsiyetini de ama aile çok sorduğu için gittim 39+5 günlük gebeyim şimdi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar