12. Haftada tahmin ettiAnneler en erken cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz çok merak ediyorum pazartesi kontrolümüz var tahmin vermez mi![]()
12. Haftada tahmin ettiAnneler en erken cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz çok merak ediyorum pazartesi kontrolümüz var tahmin vermez mi![]()
Malesef canim gunumuzde hala oyle insanlar var millet cocuk icin bas vurmadigi yer gormedigi tedavi kalmiyor bazilarida cinsiyet begenmiyor isteHadi hayırlısı olsun canım öğrenince yaz bizede
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah inatçı değildir o zaman
Allah Allah artık kaldımı öyle şeyler ya ne kadar günah resmen cahiliye dönemi peygamber efendimizin kız çocuğunu sırtına alıp gezdirdiği o zamanlara bakın birde şimdikiler kız çocuğu diye aldırıyorsa Allah bildiği yapsın
13 hafta olduğumda Doktor gosterdi pipisini bende erkek mi diye sordum gulumsedi doktor şimdi bişe diyemem dedi ..Anneler en erken cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz çok merak ediyorum pazartesi kontrolümüz var tahmin vermez mi![]()
Biz 9. Haftasında öğrendik şu an da da 27+5 haftaligiz doktorumuz iyi bildi. 15. Haftada kesin erkek olduğunu tekrar öğrendikAnneler en erken cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz çok merak ediyorum pazartesi kontrolümüz var tahmin vermez mi![]()
Çok erken oğrenmişsin canm maşalah erkekte yanılma payı az diolar ama bilmem nekadar doBiz 9. Haftasında öğrendik şu an da da 27+5 haftaligiz doktorumuz iyi bildi. 15. Haftada kesin erkek olduğunu tekrar öğrendik![]()
Aslinda ultrasyon ve doktor çok önemli bizim şansımıza şehrin en iyisini arayıp bulduk şu an dediğim gibi 27 haftaligiz kesin erkekÇok erken oğrenmişsin canm maşalah erkekte yanılma payı az diolar ama bilmem nekadar do
Allah bağışlasın canım sağlıkla kavuşuruz inşallahBende ilk gebeliyim 10+1 ayniyiz seninle![]()
Belki bizede bir tahmin verir12. Haftada tahmin etti
Gerçekten öyle Allah ıslah etsin hepsiniMalesef canim gunumuzde hala oyle insanlar var millet cocuk icin bas vurmadigi yer gormedigi tedavi kalmiyor bazilarida cinsiyet begenmiyor iste
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi olmuş13 hafta olduğumda Doktor gosterdi pipisini bende erkek mi diye sordum gulumsedi doktor şimdi bişe diyemem dedi ..![]()
Yaa ne güzel Allah bağışlasın canımBiz 9. Haftasında öğrendik şu an da da 27+5 haftaligiz doktorumuz iyi bildi. 15. Haftada kesin erkek olduğunu tekrar öğrendik![]()
Cok sagol canim benim hepimiz inwallah sag salim evlatlarimizi alaq kucagimizaAllah bağışlasın canım sağlıkla kavuşuruz inşallah
Belki bizede bir tahmin verir
Gerçekten öyle Allah ıslah etsin hepsini
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi olmuş
Yaa ne güzel Allah bağışlasın canım![]()
Benim de, erkek.Çok erken oğrenmişsin canm maşalah erkekte yanılma payı az diolar ama bilmem nekadar do