Yok cnm hiç sanmıyorum ben o kdar çok sık enfeksiyon geçiren biriydim ki kolay hamile kaldım ve doğumdan sonra azaldı bile diye bilirim eskisi gbi çok olmuyor uzun yola cikmadigim sürece uzun yolda dinlenme yerlerinden hemen kapıyorum daÇocuklukta geçirilen idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmayı zorlaştırımı.kızlar şimdiiden teşekkür ederim
Sanıyorum canım ya sonuçta farkında bile olmadan herkes enfeksiyon geçirmiştirÇocuklukta geçirilen idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmayı zorlaştırımı.kızlar şimdiiden teşekkür ederim
Öyle olsaydı benim çocuğum olmazdı kuzum çocukluğumda penisilin tedavisi uygulandı sırf bu yüzden 15 günde 1. Zor hamile de kalmadım hemen kaldım denilebilirÇocuklukta geçirilen idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmayı zorlaştırımı.kızlar şimdiiden teşekkür ederim
Hayır cnm zorlaştırmaz.. sen hamile kalmak istiyorsan doktor muayenesinden geç istersen cnm sıkıntı varsa tedavi görürsun en azındanÇocuklukta geçirilen idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmayı zorlaştırımı.kızlar şimdiiden teşekkür ederim
Gitmeti düşünüyorum cnmHayır cnm zorlaştırmaz.. sen hamile kalmak istiyorsan doktor muayenesinden geç istersen cnm sıkıntı varsa tedavi görürsun en azından
Anladım bende öyle denilebilir bende 10 gün müşade altında durdumÖyle olsaydı benim çocuğum olmazdı kuzum çocukluğumda penisilin tedavisi uygulandı sırf bu yüzden 15 günde 1. Zor hamile de kalmadım hemen kaldım denilebilir
Hayırlısı olsun cnmGitmeti düşünüyorum cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Anladım bende öyle denilebilir bende 10 gün müşade altında durdum