Çok korkuyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bahar@amine tarafından oluşturulan Çok korkuyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 688 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok korkuyorum
Konbuyu başlatan Bahar@amine
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Bahar@amine

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba ben bugün test yaptım hamile olduğumu öğrendim ama apranax ve antibiyotik ilaç kullandım birşey olurmu kullanan varmı acaba

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar merhaba ben bugün test yaptım hamile olduğumu öğrendim ama apranax ve antibiyotik ilaç kullandım birşey olurmu kullanan varmı acaba
Erken hamilelikte birşey olmuyor diye biliyorum.Bende dikloron iğne vurulmuştum.ilk hamileliğimin dördüncü ayında rahatsızlandım.10 a yakın antibiyoyik iğne kullandım.Birşey olmadı.kızım 18 yaşında.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Erken hamilelikte birşey olmuyor diye biliyorum.Bende dikloron iğne vurulmuştum.ilk hamileliğimin dördüncü ayında rahatsızlandım.10 a yakın antibiyoyik iğne kullandım.Birşey olmadı.kızım 18 yaşında.
Bu arada canım hayırlı olsun bebeğin.Sağlıkla al kucağına inşaAllah.🤗🤗

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Canim bende bu bebeğim de aynı hasta oldum bitki çayları ilaçlar antibiyotik ateş 39 biraz duzeldim baktım olmuyom dedim galiba ilaçlar geciktirdi meğer bebiş varmış bir sıkıntı olmadı bu bebeğimde çok şükür ama bundan önceki yine aynı hastaydım doktora gittim iğne ilaç bir öğrendim beş hafta altıncı hafta düşük oldu acaba bebeğin karnimiza düştüğü an vücut yorgunmu dusuyo hasta oluyoruz ikidir çok kötü hasta oldum ikisinde de gebelik varmış senin de öyle olmuş bak ama birşey olmaz korkma kaç haftalık ilaçları en son ne zaman aldın

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Olmaz inşallah canım kontrole gidince doktoruna bunu söyle bende hamile olduğumu bilmeden spora başlamıştım ayrıca günde iki defa bitki çayları içerdim şükür birşey çıkmadı

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Canım ilk 7 hafta kullandığın bir ilaç bebeğine etki etmez korkma. Henüz o göbek bağı oluşmadı 7. Haftanda tamamen oluşuyor bu süre zarfında en ağır antibiyotik bile bebeğine geçemez

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sıkıntı olmaz canım ben de hamile olduğumu bilmeden 2 hafta mi ne kullanmıştım ilk haftaları şuan 16+6 günlüğüm sıkıntı yok şükür

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
İnşAllah birşey olmaz bende 2 aylık hamileyken bilmiyordum dogum kontrol hapı yedim

Canim bende bu bebeğim de aynı hasta oldum bitki çayları ilaçlar antibiyotik ateş 39 biraz duzeldim baktım olmuyom dedim galiba ilaçlar geciktirdi meğer bebiş varmış bir sıkıntı olmadı bu bebeğimde çok şükür ama bundan önceki yine aynı hastaydım doktora gittim iğne ilaç bir öğrendim beş hafta altıncı hafta düşük oldu acaba bebeğin karnimiza düştüğü an vücut yorgunmu dusuyo hasta oluyoruz ikidir çok kötü hasta oldum ikisinde de gebelik varmış senin de öyle olmuş bak ama birşey olmaz korkma kaç haftalık ilaçları en son ne zaman aldın
Kuzum sen nasılsın bebiş nasıl kontrol ne zaman

Kuzum sen nasılsın bebiş nasıl kontrol ne zaman

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar