Çok kötüyüm bana akıl verin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra tarafından oluşturulan Çok kötüyüm bana akıl verin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,418 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok kötüyüm bana akıl verin
Konbuyu başlatan Serra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serra

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Eşim benı aldattı 2 kasımda öğrendım pişmanım hataydı affet dedi bir kere oldugu icin böle bir hatası affettim kadının numarasını da aldım tlfnuma kayıt ettim ama sonra 3 gün önce tlfnun kurcaladım 11, 12,13,14 kasımda hep konusmuslar enson gecen pazar gecesi o kadına msj atmıs tlfnuma bütün kayıtların fotosunu aldım kadının numarayı sildim engelledım onun tlfnunda sabah sordum inkar edicen bildigim icin kayıtların resımlerını cektim gösterdim dedim 16 dakıka ne konustun hayat hikayemi anlattım diyor Bi pişmanlık yok sadece bozuldu kadını direk görüntülü aradım eşim gidince kadın görüntüyü actı durumu anlattım eşim oldgunu ve ondan hamile oldugumu kadın ben bir daha armam konusmam dedi dün gece kadına dedim ki numarasını sil engelle sosyal medyadann her yerden eşimle işin olmasın dedim eşim iş deyken eşime msj atmıs ve kadına pislik yapmadım şans verdim o kocama yazdıgı msj şu benı salak yerine koydugun için arkamdan cok güldün mü bilmem ne yazmıs konusmuslar biraz bu arada o kadın evli iki cocuklu iki kızı var benım icimde sağlam intikam duygusu var ve sizden akıl istiyoum ne yapım bu arada eşim kendını de ona bekarım demiş bizim evlilik sıkıntılı bir durum eşim kaynanamın evinde ben tek kendı evimiz de kalıyoum eşimi haftada 1 görüyoum oyuzden her zaman naptıgını bilmiyoum ben cok cıkmaz dayım yardımcı olun bana ablalar kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin özet gectim ama yinede uzun oldu☹️☹️
Yani kadının suçu ne burda su kadınları suclamaktan bir vazgeçin artık valla hayır yani hangi hakla arıyorsunuz kocan seni sevmiyorsa o benle konuşmak istiyorsa napabilirim dese ne diceksiniz su kafayı bir bırakın artık cidden
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuşum senin kocan denk durmazsa hem cinsin hiç denk durmaz. Bide 2 çocuklu insanla yanlışa düşmüş. Bi yapan bidaha yapar onun tadına waran haramı kolay koly bırakmaz. Neden ayrı yaşıyorsunuz bide hamilesin burasını cok merak ettim.

Eşim benı aldattı 2 kasımda öğrendım pişmanım hataydı affet dedi bir kere oldugu icin böle bir hatası affettim kadının numarasını da aldım tlfnuma kayıt ettim ama sonra 3 gün önce tlfnun kurcaladım 11, 12,13,14 kasımda hep konusmuslar enson gecen pazar gecesi o kadına msj atmıs tlfnuma bütün kayıtların fotosunu aldım kadının numarayı sildim engelledım onun tlfnunda sabah sordum inkar edicen bildigim icin kayıtların resımlerını cektim gösterdim dedim 16 dakıka ne konustun hayat hikayemi anlattım diyor Bi pişmanlık yok sadece bozuldu kadını direk görüntülü aradım eşim gidince kadın görüntüyü actı durumu anlattım eşim oldgunu ve ondan hamile oldugumu kadın ben bir daha armam konusmam dedi dün gece kadına dedim ki numarasını sil engelle sosyal medyadann her yerden eşimle işin olmasın dedim eşim iş deyken eşime msj atmıs ve kadına pislik yapmadım şans verdim o kocama yazdıgı msj şu benı salak yerine koydugun için arkamdan cok güldün mü bilmem ne yazmıs konusmuslar biraz bu arada o kadın evli iki cocuklu iki kızı var benım icimde sağlam intikam duygusu var ve sizden akıl istiyoum ne yapım bu arada eşim kendını de ona bekarım demiş bizim evlilik sıkıntılı bir durum eşim kaynanamın evinde ben tek kendı evimiz de kalıyoum eşimi haftada 1 görüyoum oyuzden her zaman naptıgını bilmiyoum ben cok cıkmaz dayım yardımcı olun bana ablalar kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin özet gectim ama yinede uzun oldu☹️☹️
Konusuyosa konuşsun ya bırak gitsin Allah'ını seversen karşındaki çocuğun mu oturup öğüt veriyosunuz kadının peşine düşen kadar basinizdakini engelleyip benden uzak dur deseniz daha mantıklı hamile karısından doğmamış çocuğunda aklı olmayanin hiç bir zamwn aklı ailesinde olmaz yapmanız gereken kadının peşine düşmek değil eşinizi göndermek

Son düzenleme:

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bence de kayıtları kırtasiye den watsapla çıkar sen hamileyken sana bunu yapan adamın donuna kadar alman lazım ona boşanma davası aç baro avukat veriyor bak 183 ara onlar seni yonlendiriyo hiç para vermezsin inşallah sana iyi bı babacan hakim denk gelir bütün haklarını al hamile eşine bunu yapan adam tam kusurlu sayılır sakın kısas a kısas yapma onun ayarına düşme

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Bence de kayıtları kırtasiye den watsapla çıkar sen hamileyken sana bunu yapan adamın donuna kadar alman lazım ona boşanma davası aç baro avukat veriyor bak 183 ara onlar seni yonlendiriyo hiç para vermezsin inşallah sana iyi bı babacan hakim denk gelir bütün haklarını al hamile eşine bunu yapan adam tam kusurlu sayılır sakın kısas a kısas yapma onun ayarına düşme
Yaniii şimdi hamilesin birde ilk çocuğunu kaybetmişsin adamın aklı çocukta sende olması gerekirken başka kadında yarın çocuk doğunca umrunda olacakmı sanıyosun iki gün sonra bir post daha kocam başka kadınla gitti ben tek çocukla kaldım o zaman biseyde ispatliyamiycaksin aldığın sadece nafaka olacak tabi onuda ne kadar verirse

Allah'ım birde affettim diyosun durduk yere sinir oldum şimdi Allah'ını seversen kendine demi saygın yok neyini affediyosun sizin gibi bayanlar affede affede herkes aldatmayı normalleştirdi iki gün sonra eşim başka kadınla gitti diye post açmada linclenirsin hamilesin yani hamile aklı sende olmayan adamdan ileride ne bekliyon ileride atıp gitmiyceni ne biliyorsun ilerde hakime beni aldattı affettim şimdi su bu manevi tazminat istiyorum dersen bir güzel haşlar hakim seni hele birde kadınsa o zaman sustugun şimdide sus der yani saklarım ilerde kaçar giderse kullanırım deme

Meryland

Kayıtlı Üye
rank
Canım benzer bir durum başıma geldi.Ben hamileyken başlamıs ve 2 haftalık lohusaydım mesaj yakaladığımda.Ve en yakın arkadaşının karısı idi düşün.Çok çabaladı ve bebeğim için devam ettim bir daha da bir hatasını yakalamadım.Ama içimde uhte kalan kadının kocasına durumu anlatmamak oldu.O zamanki psikoloji işte adama desem adam gelir bunu öldürür mü ne yapar. Bebeğim var bu durumla büyüyünce nasıl yaşar vs sadece kızımı düşündüm.Ama keşke söyleseymişim diyorum bazen.Bizim yuvamızı bozmak için gözünü kırpmayanlar başkalarının yuvasını yıkmaktan zevk alıyor. Ama sana tavsiyem eşini asla yalnız bırakma. Kayınvalidenlerde iken emin ol ailesi senin aleyhine konuşuyordur zaten ten teması da yok adamın bilinçaltı ister istemez senden uzaklaşır. Ailesinin dediklerine kulağını tıka ve eşinin yanında kal bence.

Arkadaşlar hamile iken boşanmak sandığınız kadar kolay değil. O psikoloji çok farklı.Ben de evi terk ettim.Sorunlarımız vardı boşanmak istedim.İki aileden de destek alamadım bekle doğumunu yap sakin ol, şu süreci atlat dediler.Eşim de çok çabaladı tekrar eve döndüm. Ama aldattığında ayrılamadım evden.Covid olmuştu evde karantinadaydık. Kimseyi riske atıp kucağımda bebekle bir yere ayrılamadım.Çok zor gelmişti ahhh ahh.

Son düzenleme:

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Canım benzer bir durum başıma geldi.Ben hamileyken başlamıs ve 2 haftalık lohusaydım mesaj yakaladığımda.Ve en yakın arkadaşının karısı idi düşün.Çok çabaladı ve bebeğim için devam ettim bir daha da bir hatasını yakalamadım.Ama içimde uhte kalan kadının kocasına durumu anlatmamak oldu.O zamanki psikoloji işte adama desem adam gelir bunu öldürür mü ne yapar. Bebeğim var bu durumla büyüyünce nasıl yaşar vs sadece kızımı düşündüm.Ama keşke söyleseymişim diyorum bazen.Bizim yuvamızı bozmak için gözünü kırpmayanlar başkalarının yuvasını yıkmaktan zevk alıyor. Ama sana tavsiyem eşini asla yalnız bırakma. Kayınvalidenlerde iken emin ol ailesi senin aleyhine konuşuyordur zaten ten teması da yok adamın bilinçaltı ister istemez senden uzaklaşır. Ailesinin dediklerine kulağını tıka ve eşinin yanında kal bence.

Arkadaşlar hamile iken boşanmak sandığınız kadar kolay değil. O psikoloji çok farklı.Ben de evi terk ettim.Sorunlarımız vardı boşanmak istedim.İki aileden de destek alamadım bekle doğumunu yap sakin ol, şu süreci atlat dediler.Eşim de çok çabaladı tekrar eve döndüm. Ama aldattığında ayrılamadım evden.Covid olmuştu evde karantinadaydık. Kimseyi riske atıp kucağımda bebekle bir yere ayrılamadım.Çok zor gelmişti ahhh ahh.
Simdi nasıl peki evliliğiniz kuzum

Meryland

Kayıtlı Üye
rank
Simdi nasıl peki evliliğiniz kuzum
Herkes aynı değil işte.Eşim bu olaydan sonra daha çok bağlandı bana. İyiyiz çok şükür.Eşini en iyi kendi bilir ve tanır. Şans verince düzelir mi yoksa daha mı kötü olur yaşamadan bilinmez. Ama şu var eşim 2. kez yapsa onun dönüşü olmaz bende.

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Herkes aynı değil işte.Eşim bu olaydan sonra daha çok bağlandı bana. İyiyiz çok şükür.Eşini en iyi kendi bilir ve tanır. Şans verince düzelir mi yoksa daha mı kötü olur yaşamadan bilinmez. Ama şu var eşim 2. kez yapsa onun dönüşü olmaz bende.
Çok sevindim kuzum hepimizin evliliği ile ilgili problemleri bunu bir kez daha anladm

Son düzenleme:

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Kardeşim şimdi her evliliğin dinamikleri farklıdır. Benim vereceğin tavsiyeler anca kendimi bağlar,sende bi işe yaramayabilir yada daha kötüye sokabilir. Ama kafama takılan bir kaç şeyi söyleyeyim:öncelikle ayrı evlerde yaşamak paylaşımı azaltır kafakarışıklıgını arttırır. Gözden uzak olan hesabı... bence önce bir araya gelin. İkincisi sevgi var mı aranızda?seni kaybetme korkusuyla yüzleşse ne olur acaba? Belki unuttuğu bazı şeyleri hatırlatır. Kadın evliymiş. Ayrılmak istemiyorsa kendi eşinden,eşine söyleme uyarısı işe yarayabilir. Zor durum. Annemle babamdan biliyorum. İnşallah senin için bebeğin en iyisi olur.
Saol ablam evet seviyouz birbirimizi ama bizi bir araya getirmiyorlar

İnşallah düzelir benimki de allahım huzurunuzu bozmasın inşallah ablam

Tüm sayfalar yüklendi.