Yani kadının suçu ne burda su kadınları suclamaktan bir vazgeçin artık valla hayır yani hangi hakla arıyorsunuz kocan seni sevmiyorsa o benle konuşmak istiyorsa napabilirim dese ne diceksiniz su kafayı bir bırakın artık ciddenEşim benı aldattı 2 kasımda öğrendım pişmanım hataydı affet dedi bir kere oldugu icin böle bir hatası affettim kadının numarasını da aldım tlfnuma kayıt ettim ama sonra 3 gün önce tlfnun kurcaladım 11, 12,13,14 kasımda hep konusmuslar enson gecen pazar gecesi o kadına msj atmıs tlfnuma bütün kayıtların fotosunu aldım kadının numarayı sildim engelledım onun tlfnunda sabah sordum inkar edicen bildigim icin kayıtların resımlerını cektim gösterdim dedim 16 dakıka ne konustun hayat hikayemi anlattım diyor Bi pişmanlık yok sadece bozuldu kadını direk görüntülü aradım eşim gidince kadın görüntüyü actı durumu anlattım eşim oldgunu ve ondan hamile oldugumu kadın ben bir daha armam konusmam dedi dün gece kadına dedim ki numarasını sil engelle sosyal medyadann her yerden eşimle işin olmasın dedim eşim iş deyken eşime msj atmıs ve kadına pislik yapmadım şans verdim o kocama yazdıgı msj şu benı salak yerine koydugun için arkamdan cok güldün mü bilmem ne yazmıs konusmuslar biraz bu arada o kadın evli iki cocuklu iki kızı var benım icimde sağlam intikam duygusu var ve sizden akıl istiyoum ne yapım bu arada eşim kendını de ona bekarım demiş bizim evlilik sıkıntılı bir durum eşim kaynanamın evinde ben tek kendı evimiz de kalıyoum eşimi haftada 1 görüyoum oyuzden her zaman naptıgını bilmiyoum ben cok cıkmaz dayım yardımcı olun bana ablalar kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin özet gectim ama yinede uzun oldu![]()
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kuşum senin kocan denk durmazsa hem cinsin hiç denk durmaz. Bide 2 çocuklu insanla yanlışa düşmüş. Bi yapan bidaha yapar onun tadına waran haramı kolay koly bırakmaz. Neden ayrı yaşıyorsunuz bide hamilesin burasını cok merak ettim.
Konusuyosa konuşsun ya bırak gitsin Allah'ını seversen karşındaki çocuğun mu oturup öğüt veriyosunuz kadının peşine düşen kadar basinizdakini engelleyip benden uzak dur deseniz daha mantıklı hamile karısından doğmamış çocuğunda aklı olmayanin hiç bir zamwn aklı ailesinde olmaz yapmanız gereken kadının peşine düşmek değil eşinizi göndermekEşim benı aldattı 2 kasımda öğrendım pişmanım hataydı affet dedi bir kere oldugu icin böle bir hatası affettim kadının numarasını da aldım tlfnuma kayıt ettim ama sonra 3 gün önce tlfnun kurcaladım 11, 12,13,14 kasımda hep konusmuslar enson gecen pazar gecesi o kadına msj atmıs tlfnuma bütün kayıtların fotosunu aldım kadının numarayı sildim engelledım onun tlfnunda sabah sordum inkar edicen bildigim icin kayıtların resımlerını cektim gösterdim dedim 16 dakıka ne konustun hayat hikayemi anlattım diyor Bi pişmanlık yok sadece bozuldu kadını direk görüntülü aradım eşim gidince kadın görüntüyü actı durumu anlattım eşim oldgunu ve ondan hamile oldugumu kadın ben bir daha armam konusmam dedi dün gece kadına dedim ki numarasını sil engelle sosyal medyadann her yerden eşimle işin olmasın dedim eşim iş deyken eşime msj atmıs ve kadına pislik yapmadım şans verdim o kocama yazdıgı msj şu benı salak yerine koydugun için arkamdan cok güldün mü bilmem ne yazmıs konusmuslar biraz bu arada o kadın evli iki cocuklu iki kızı var benım icimde sağlam intikam duygusu var ve sizden akıl istiyoum ne yapım bu arada eşim kendını de ona bekarım demiş bizim evlilik sıkıntılı bir durum eşim kaynanamın evinde ben tek kendı evimiz de kalıyoum eşimi haftada 1 görüyoum oyuzden her zaman naptıgını bilmiyoum ben cok cıkmaz dayım yardımcı olun bana ablalar kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin özet gectim ama yinede uzun oldu![]()
Son düzenleme: