Sorum var Çok şükür 🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan Çok şükür 🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,514 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok şükür 🥰
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doğurdum 37+5 haftalık 3800 gr doğdu prensesim🥰 daha yatıyorum uyuşukluğun geçmesine az kaldı emziriyorum sürekli hiç memeyi bırakmak istemiyor🥰 herşey yolunda kahve içmeye çikolata yemeye başladım 🤗 darısı sizin başınıza inşallah 🥰
Sagl kuzum amin hayirli olsun tatlim darısı bizlere saglikla büyütmeyi nasip etsin Rabbim sevindim kuzum senin adına

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar doğurdum 37+5 haftalık 3800 gr doğdu prensesim🥰 daha yatıyorum uyuşukluğun geçmesine az kaldı emziriyorum sürekli hiç memeyi bırakmak istemiyor🥰 herşey yolunda kahve içmeye çikolata yemeye başladım 🤗 darısı sizin başınıza inşallah 🥰
Oy oyy maşallah gözün aydın kuzum Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻 prensesi öp yerime 😘. Darısı diğer hamişlerr inşallah 🤲🏻

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Oy oyy maşallah gözün aydın kuzum Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻 prensesi öp yerime 😘. Darısı diğer hamişlerr inşallah 🤲🏻
Çok sağol canım, Amin inşallah 🤲 seve seve öperim 🥰 inşallah Allah herkesi vaktinde kurtarsın inşallah ❤️🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gözün aydın canım analı babalı büyüsün İnşaAllah 🙏🤲🥰
Teşekkür ederim canım amin inşallah 🤲🥰

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🙏🥰

Tüm sayfalar yüklendi.