Cok zormus 😐

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynebb tarafından oluşturulan Cok zormus 😐 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,706 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cok zormus 😐
Konbuyu başlatan Zeynebb
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Sümeyyenur nur

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 45 günlük oldu ama çok zormuş her hafta bambaşka şeyler oluyo öyle hızlı değişiyo ki ve genelde kötü yönde ağrı sızı oluyo hiç uyumuyo sürekli agliyo . ben 31 yaşındayım ilk bebeğim bana neden bu kadar zor geldi benden anne olmazmiymis hata mı yapmışım diyorum bunalıma giriyorum hiç adapte olamiyorum... Bi burada sizinle dertlesiyorum konuşacak kimsem yok kusura bakmayin
Sen yine iyisin ben 21 yaşında anne oldum ben kendimi bile doyuramıyorken ona bakmak çok zordu.. bir taraftan derslerim vardi...ama hep öyle olacak diye bir şey yok gün geçtikçe daha iyi oluyor büyüyor bir bakıyorsun büyümüş ilk 3 yıl zor ama sonra donup baktığında onun bebeklerini ozluyorsun

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 45 günlük oldu ama çok zormuş her hafta bambaşka şeyler oluyo öyle hızlı değişiyo ki ve genelde kötü yönde ağrı sızı oluyo hiç uyumuyo sürekli agliyo . ben 31 yaşındayım ilk bebeğim bana neden bu kadar zor geldi benden anne olmazmiymis hata mı yapmışım diyorum bunalıma giriyorum hiç adapte olamiyorum... Bi burada sizinle dertlesiyorum konuşacak kimsem yok kusura bakmayin
Benden anne olmaz mis diye düşünme canım biraz sabret canım herşey çok güzel olacak https://instagram.com/ilkadimlarim?utm_medium=copy_link burada uzmanlar a sorular sorabilirsiniz bebek için yanlız değilsin lütfen destek al

...

Moderator
Mod
rank
Ah canım hamilelik böyle birşey.daha doğrusu annelik.Ama dünyanın en güzel duygusu.Rabbim isteyen herkese versin.Böyle şeyler düşünme akışına bırak kuzum.😊

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah ama hep sallanmak istiyo baska türlü uyutamiyorum mecburen salliyorun bu seferde hic durmadan sallamam gerekiyo yoksa bağırarak agliyo bunun bi çözümü yokmu acaba

İnşallah tek umudum o bi gün herseyin düzene gireceği alışmak istiyorum bi an önce
Eee cnm daha yeni yavaş yavaş uyku duzenini olusturursun ilk aylar çoğu bebek böyle

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
İşte en cok evlat sahibi olamayanlari düşününce ben haketmedim mi diyorum 2 yıl tedavi sonrasi oldu üstelik. Mükemmel olmak istedikce batıyorum sanki yaşım geç mi acaba ondan mi bu kadar zor geldi diyorum
Valla canım bende 19 da anne oldum ve çok zor geçti hala da öyle oğlum hipraktif 3 e girecek ama işte bir şekilde sabrediyorsun ilk 3 ay çok zor geçiyor sonrası hem sen hem bebeğin için biraz daha kolaylaşıyo rabbim kolaylık versin

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Evet zor ister istemez sinirleri bozuluyor insanın ama herşey düzelecek bebek uykuya hayata adapte olacak sakin ol 🤗 o senin meleğin sana emanet unutma

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Neden sizden anne olmasin cnm ben 21 de ilk anneligi tattim 29 yasinda gene hamileyim 3. Yolda inş ama senin yaşadığın herseyi bende yasadim mutfaga gecip kafami masaya koyum agladigimi bilirim yapamiyorum dayanamıyorum bedenim kaldirmiyor diye ev icinde olmama ragmen kaynanam gilde bakiyordu düşün ve brnim çocuklarm 9 aya kadar geceli gündüzlü aglarlar

Zeynebb

Kayıtlı Üye
rank
Canımın içi sen harika bi annesin malesef bazi bebekler daha farkli olabiliyor bende kizimdayken sen gibiydim hic susmazdi hic ne yapsam fayda etmezdi bazi bebekler var goruyorum emip emip uyuyorlar ama benim oyle degildi 4 ay kendime gelememiştim pskolojim cok bozulmuştu ama inan gecmez dedigin hersey geçiyor sabret ne olur bliyorum seni en iyi ben anlıyorum 😖 hepsi geçecek ❤
İnşallah ya
Evet zor ister istemez sinirleri bozuluyor insanın ama herşey düzelecek bebek uykuya hayata adapte olacak sakin ol 🤗 o senin meleğin sana emanet unutma
Sizin gibi tecrubeli anneler olmasa ne yapardi buradaki yeni anneler cok sağolun iyiki tecrubelerinizi paylasiyosunuz❤

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Sen yine iyisin ben 21 yaşında anne oldum ben kendimi bile doyuramıyorken ona bakmak çok zordu.. bir taraftan derslerim vardi...ama hep öyle olacak diye bir şey yok gün geçtikçe daha iyi oluyor büyüyor bir bakıyorsun büyümüş ilk 3 yıl zor ama sonra donup baktığında onun bebeklerini ozluyorsun
Ayy evet canım ya🥰 kizim simdi 4 yasinda halbuki cok zor bi bebekliği olmasina ragmen ne cabuk gecmis cok ozluyorum bebekligini😇

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar