Corona grip

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Corona grip başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,497 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Corona grip
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayse53

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
İkisini nasıl ayıracağım bilmiyorum akşam hastaneye gideceğim belirtileri neler corona değilim ama doktor test ister mi belirtileri uyuyor diyen var öksürük baş ağrısı burun akıntısı halsizlik var bazen öksürürken tıkanıyorum nefes alamıyorum ciğerlerim ağrıyor korkuyorum oğlum da hep yanımda ondan da istenir mi 😔
Geçmiş olsun canm normal griptir inşallah korkma ihmalde etme testini ettir erken çözüm olunsun bizide haberdar et bol bol CD vitaminleri tüket

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canm normal griptir inşallah korkma ihmalde etme testini ettir erken çözüm olunsun bizide haberdar et bol bol CD vitaminleri tüket
Ederim canım akşam bir gideyim muayeneye inşallah temizdir herşey
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim hepimizi korusun esirgesin bu hastalıktan bitip gitmiyorda
Amin canım gerçekten öyle mahfolduk

Tat Koku varsa korkma Ablam.Hiç Kötü şeyler Düşünme...Allah Senide bebeginide korusun İnşallah🙏Koronada Tat bilme koku bilme duyqusu gider ilk önce...
Ciğer ağrılarım var boğazım yanıyor öksürürken çok kötü oluyorum tat almam azalıyor sanki eminde değilim Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi inşallah ben halsiz düştüğüm için ağır geçiyordur grip 🤲

Sen beni görsen dersin korona dı grip tim daha yeni iyileştim hiç korkma soguk almışsın
İnşAllah öyledir canım ben by kadar kötü olduğunu hatırlamıyorum

Son düzenleme:

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
İkisini nasıl ayıracağım bilmiyorum akşam hastaneye gideceğim belirtileri neler corona değilim ama doktor test ister mi belirtileri uyuyor diyen var öksürük baş ağrısı burun akıntısı halsizlik var bazen öksürürken tıkanıyorum nefes alamıyorum ciğerlerim ağrıyor korkuyorum oğlum da hep yanımda ondan da istenir mi 😔
Canım inşallah normal griptir ya öğrenince yaz bizede . Birde sabah akşam elma sirkesiyle gargara yap bebeğim o boğazdaki mikropları öldürüyor ben hep yapıyorum korunmak için

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cnm ben ilk grip sanmıştım burnum bogazım dolmuştu sonra aşırı baş dönmem olunca test yaptım eşimde de tat koku kaybı olmuştu ama hepsinden daha önemlisi kemiklerim çok agrıyordu sanki belimi ortadan ikiye kırıyorlardı

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Cnm ben ilk grip sanmıştım burnum bogazım dolmuştu sonra aşırı baş dönmem olunca test yaptım eşimde de tat koku kaybı olmuştu ama hepsinden daha önemlisi kemiklerim çok agrıyordu sanki belimi ortadan ikiye kırıyorlardı
çok geçmiş 8lsun canım o kadar ağrım yok ama benimde halsizlik ve baş ağrım çok her yanım ağrıyor burun akıntısı grip öksürük ciğerlerim ağrıyor

Yakması çok iyi bebeğim zaten yandığı zaman biliyorum ki bogazim mikroplu ama yakmadıginda diyorum ki bogazim temiz
Hemen deneyeceğim canım bu dediğini

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Dün benm için zor bir gündü giremedim durumun nasıl cnm şuan nasıl oldun
Teşekkür ederim canım dün akşama doğru başka bir özele gittik koca hastanede kadın doğum doktorlarının hepsi muayene saati bitti diye çıkmış dahiliye Dr nöbetçi ona görünün dedi biri diğer hemşire hamilesiniz kadın doğum doktoru baksa daha iyi olur dedi çıktım oradan da gece kalın bir battaniye ile örtündüm su gibi terledim o biraz rahatlattı burun akıntısı azaldı öksürük hala var ama bu gece de terleyeceğim inşallah atarım bir an önce senin için neden zor geçti bir sıkıntı yoktur inşallah

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim canım dün akşama doğru başka bir özele gittik koca hastanede kadın doğum doktorlarının hepsi muayene saati bitti diye çıkmış dahiliye Dr nöbetçi ona görünün dedi biri diğer hemşire hamilesiniz kadın doğum doktoru baksa daha iyi olur dedi çıktım oradan da gece kalın bir battaniye ile örtündüm su gibi terledim o biraz rahatlattı burun akıntısı azaldı öksürük hala var ama bu gece de terleyeceğim inşallah atarım bir an önce senin için neden zor geçti bir sıkıntı yoktur inşallah
Geçmiş olsun cnm inşallah düzelirsin en kısa zamanda biraz ev içi sorunlar boyumu aşan o yüzden biraz zor zamanlar geçiriyorum sabahtan beri verdim kendimi temizliğe yoksa duramıyorum kafamın boşalması için saat 9 oldu ben şimdi cam silicem düşün işte

Tüm sayfalar yüklendi.