Corona grip

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Corona grip başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,497 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Corona grip
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayse53

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun cnm inşallah düzelirsin en kısa zamanda biraz ev içi sorunlar boyumu aşan o yüzden biraz zor zamanlar geçiriyorum sabahtan beri verdim kendimi temizliğe yoksa duramıyorum kafamın boşalması için saat 9 oldu ben şimdi cam silicem düşün işte
Aman dünya telaşı meşguliyeti bitmez canım yorma kendini de bebişi de ölüm heriç herşeye çözüm var derler konuyu bilmiyorum ama Rabbim sana huzur ferahlık versin inşallah

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Aman dünya telaşı meşguliyeti bitmez canım yorma kendini de bebişi de ölüm heriç herşeye çözüm var derler konuyu bilmiyorum ama Rabbim sana huzur ferahlık versin inşallah
Huzur bana hiç uğramadı ugramicakta ağlaya ağlaya stres dökerek valla cam silicem boş durmamam lazım yoksa kafayı yicem 😔

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Huzur bana hiç uğramadı ugramicakta ağlaya ağlaya stres dökerek valla cam silicem boş durmamam lazım yoksa kafayı yicem 😔
Canım benim ya deme öyle Rabbim yardımcın olsun bebeğini de düşün lütfen 😔

Tüm sayfalar yüklendi.