Cowid Aşısı olanlar bi bakarmısınz 🌿

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Cowid Aşısı olanlar bi bakarmısınz 🌿 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,422 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cowid Aşısı olanlar bi bakarmısınz 🌿
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tülay NALÇACI

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Bende 35+2 deyim canim kendi doktorumda sağlık ocağındaki hemşire de tavsiye etmedi doğumdan sonra yaparız kendini iyi koru doguma az kaldı dediler bende dogum sonrasını bekliyorum
Bunları diyende tıpın icinde doktrlar faydalı olsa niye olun demesinler. Bende doqum sonrasını bekliyorum bakalm hayrlisi Allahtan

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Bende yarın inşallah ilk dozu olacam 33+5 iz valla benim 3 doktorum da olmamı söyledi bionteck ol dediler. Korkuyordum tereddüt içindeydim ama şuan hamile vakaları ve çocuk vakaları çok oğlum okula gidiyor ne olur ne olmaz getirmeyeceğini bilemem Allah ne yazdıysa onu görecem sonuçta o yüzden olacam bende

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar almanyada bi tanıdığım var oda emzırıyor doktor emzirirken sakın asi olma demıs diyen alman doktoru ası alman asisı burdada emzirken hamileyken vurulun asi diyorlar bende anlamadım

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar almanyada bi tanıdığım var oda emzırıyor doktor emzirirken sakın asi olma demıs diyen alman doktoru ası alman asisı burdada emzirken hamileyken vurulun asi diyorlar bende anlamadım
Bende emzirirken olmamak icin en iyisi hamileyken olmak diye düşündüm ve ilk dozu oldum 10 gun sonra ikinci dozu olacam. Emzirirken belki sütü acilastirir diye dusundum

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Cowid aşısı olan anneler buqun saqlik ocaqinda kontrole qittim bebisimin kalp atışı için bisey çıkmadı çok şükür. Aile hekimime aşıyı sordum doktorrumun bakış açısı 6 ay öncesiyle hala aynı hamilelr üzerinde araştırma yapılmadı sonrası ne olacaqi belli deqil seda hanım az bi süren kaldı doqumdan snra yapalm dedi. Sizin doktrlar neye dayanarak aşıyı tawsiye etti hiç anlamıyorum anlamdm da kafam allak bullak oldu
Tm canım bizde bu zamana kadar az kaldı dedik ama hastaneye saglik ocağına gidiyoruz herkesin yattığı yere yatıyoz eşim çalışıyor zaten doğuma 1 gün kala suruntu istiyorlar hadi çıkarsa asiyi yaptırıp hafif atlatmak var normal vurisi ağır geçirmek var ben çok arastirdim 4 dra sordum hepsi ol dedi bugün olacam

Tülay NALÇACI

Kayıtlı Üye
rank
Cowid aşısı olan anneler buqun saqlik ocaqinda kontrole qittim bebisimin kalp atışı için bisey çıkmadı çok şükür. Aile hekimime aşıyı sordum doktorrumun bakış açısı 6 ay öncesiyle hala aynı hamilelr üzerinde araştırma yapılmadı sonrası ne olacaqi belli deqil seda hanım az bi süren kaldı doqumdan snra yapalm dedi. Sizin doktrlar neye dayanarak aşıyı tawsiye etti hiç anlamıyorum anlamdm da kafam allak bullak oldu
Bende 2 doz aşımı oldum 26 haftalık hamileyim ilk 3 ay önermesi doktorum ama sonra yaptır dedi bana da oldum çok şükür iyiyim Bi sorun yok

Tüm sayfalar yüklendi.